Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Nochmal_Bitte tjej 31 Senast 2023-09-16 19:12
Alvesta

Tycker rent generellt att folk borde ha bättre sex

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2008-02-17Hjälte1993-03-05
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
8961 820 5
Mitt land: Sverige Homosexuell / Bisexuell / Transsexuell Studerande Singel Köttälskare
Attans...

min förra presentation sög klubba, jag vet, och eftersom jag oxo gör det blir väl denna inte mycket bättre.

i vilket fall.

Jag är 17 år och bor mitt i skogen.
mina största intressen är historia, språk och gymnastik, men på fritiden hemma sjunger och dansar jag väldigt mkt med:)

jag har fram till i år (2009) gått grundskolan i Vislanda, men har nu kommit in på SamhällsvetenskapsprogrammetVäxjö Fria Gymnasium och det ska bli jätte roligt, där efter vill jag utbilda mig till psykolog och förhoppningsvis öppna en helt egen mottagning för barn och ungdomar.
En BUP mottagning.
Med andra ord mitt mål i livet: hjärnskrynklare
förutom det vill jag resa och se mer av världen samt lära mig kinesiska.Ha ett bra liv:)

2013: jag hänger här så sällan att jag känner att min profil får vara, jag ser likadan ut som när jag var 14 fast proportionerna är lite annorlunda, är ju typ 20 nu, kan kanske börja lämna ett meddelande här nere ibland, just nu livnär jag mig på vikariat inom förskola (montessori) skola och fritids, önskar att jag bodde i sveriges bästa gymnastikhall i växjö och vill fortfarande bli psykolog.

2014:
Jag är världsbäst på att besöka det här stället... Har snart pluggat klart till elevassistent för det blev jobbigt att va arbetslös, är nästan garanterad jobb på en skola i höst. Tycker att sex är underskattat, fuck you som introducerade mig, alla efter har varit mediokra, du vet vem du är. Söker för tillfället vänner eftersom de av mina kompisar jag tyckte om och som accepterar alkohol som socialt smörjmedel flyttade. jag är aldrig här så ni får leta på FB. Skriv att ni är härifrån så kanske jag svarar.. Eh.. jag vet inte, Hällevik är bästa platsen på jorden och jag ska gifta mig på expeditionstrappan.

Forum image
kram

Annons
Annons
Annons
Annons