Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
_Ozzy_ kille 35 Senast lördag 27/4 01:12
Örebro

Jag hette tidigare _Ozy_

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2009-01-10Hjälte1989-04-28
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
5 2103 267 11
Piratpartist Sänk bensinskatten Kampsportsutövare Mitt land: Sverige Vuxen Anti-FRA Singel CS-nörd Jag ger blod
Jag borde verkligen låta denna presentation försvinna i etern... Detta är en plattform som förlorade sin relevans med introduktionen av det förra årtiondet.

Men jag har svårt att ta de steget. Under pandemin har jag använt denna sida som en tidskapsel, men verkligen inte för någon nostalgi.
Det är osannolikt att några av er veteraner från the good ol' days är kvar eller ens läser detta - Men helvete vad ni fick stå ut med mig. Jag ryser ända in i ryggraden när jag går tillbaka i min forumhistorik, och i efterhand tror jag ni hade betydligt högre tålamod för mig än nödvändigt.

Fast samtidigt som jag blickar tillbaka, så får jag lite hopp med tanke på den personliga utvecklingen jag haft de sista 10 åren. Jag kan aldrig ångra mina yngre dagar, men jag hoppas verkligen att jag har gjort en resa och blivit en bättre, mer positiv person som resultat av de sena tonåren till tidiga 20-års åldern.

9/1 -2023

Mina grupper

Mina favoriter

_Ozzy_ har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons