Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Detta enkla knep gör att Polisen inte kan ge dig fortkörningsböter

Skrivet 2015-07-14 av Hamstern 1337

670 572
Efter att den danska polisen har börjat använda nya sätt att kontrollera hastigheten har antalet fortkörningsböter ökat kraftigt. Men en dansk sajt har funnit ett säkert sätt att alltid klara sig undan böter och detta sprids nu på sociala medier i våra grannländer, Danmark och Norge. Det bästa av allt - denna metod fungerar även i Sverige!
Hur slipper man fortkörningsböter? I vårt grannland Danmark har denna fråga blivit aktuell då polisen har börjat med den nya metoden "fotovagnar" som tar bättre bilder än de fasta och gamla kamerorna som står uppställda längs vägarna. Med dessa "fotovagnar" kan polisen ställa upp kameror lite överallt och flytta runt dom. Detta har gjort att fortkörningsböter har ökat kraftigt i Danmark.

Den danska sajten "FindDetBilligt" har kommit på ett sätt att slippa få dessa böter för att man kör för fort. Det bästa av allt är att knepet funkar till 100% både i Danmark, Norge och även här hemma i Sverige.

Så här slipper du fortkörningsböter


1. Titta efter skyltarna som visar fartgränserna. Innanför den röda ringen finns svarta siffror på gul botten. Siffran anger maximal hastighet.

2. Leta upp hastighetsmätaren på instrumentbrädan i din bil. Det finns en pil som visar vilken hastighet bilen färdas i. Läs av denna siffra.

3. Sista och svåraste punkten: Anpassa din bils hastighet till vägens hastighetsgräns. Polisen kan nämligen inte bötfälla dig om du inte kör för fort. Klart.


Visningsbild

5 kommentarer

Annons
Annons
Annons
Annons