Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Tävla med #MTVLovesNellie

Skrivet 2014-04-15 av keinanen P32

2 831
Nellie Berntsson är en tonårstjej från Tjörn på västkusten som är en av Sveriges största bloggare. Nu drar MTV i gång en satsning med Nellie kallad #MTVLovesNellie som går ut på att Nellie får videoblogga under kanalens eftermiddagsblock och du har chansen att vinna grymma priser!
Från och med 14 april och fyra veckor framåt kommer vi att möta Nellie mellan programmen på tv-kanalen MTV varje vardagseftermiddag mellan klockan 15:00-17:00. I sina videobloggar kommer hon att prata om MTV-relaterade ämnen som musik, film, kändisar, mode, trender, relationer, och en massa annat.

Tävla med #MTVLovesNellie


Tillsammans med MTV har Hamsterpaj (Nyheter24-gruppen) en tävling som gäller idag som går ut på att du slår på MTV mellan 15:00 - 17:00 så kommer Nellie ge dig svaren på frågorna som du hittar på tävlingsidan. Tävlingen pågår 14-16 april, 22-24 april och 28-30 april.

Jag vill tävla! Vad vinner man?


I vinstpotten finns det finfina prylar att vinna, så som Nokias nyaste Lumia 630, Urbanears Medis-hörlurar, och påsar från Junkyard fyllda med schyssta grejer. Så det finns ingen anledning till att låta bli att tävla!

Klicka här för att ta dig till tävlingen!Visningsbild

Kommentera

  • Använd Enter för att publicera kommentaren och Shift+Enter för att göra en radbrytning.
Annons
Annons
Annons
Annons