Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Abort, skuldkänslo & morsdag gratulation!

Skapad av Clearlyfree, 2018-05-27 13:19 i Sex & Sinne

1 361
3 inlägg
4 poäng
Sex och blandat
Clearlyfree
Visningsbild
24 Stammis 3 inlägg
0
Hej! Är det okej att min kille gratulerar mig för morsdag? Även fast vi inte ska behålla barnet, jag i sig blev verkligen ursinnig, ledsen och nästan i chock. Detta stör mig verkligen, och kan verkligen inte förstå varför han skulle säga något sådant när han vet hur jag känner, hur vi känner om det.

Jag är 22 år gammal och min kille är 32, vi båda känner att vi inte är redo, eller han är nog mer redo än jag.
Vi var på sjukhuset förra veckan och vi fick då reda på att jag var i vecka 10, även då så fick vi båda se UL bilden på fostret. (Det var inte barnmorskan som gav oss bilden utan vi båda såg det när det printade ut). Vid den stunden så fick jag mer skuldkänslor och blev väldigt ledsen, men jag har valt mitt beslut och det respekterande min pojkvän. Jag har en tid nästa vecka för en kirurgisk abort, väldigt nervös för att bli sövd och såklart skuldkänslor, allt detta som min pojkvän redan vet.
Någon som har vart med om en eller känner någon som har gjort en kirurgisk abort? Hur kändes det efteråt? Är det verkligen som att sova när man blir sövd?

Även det jag nämnde med morsdag ovan. Hur hade ni reagerat? Överreagerar jag?

Seriösa svar tack!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

mondluffy
Visningsbild
P 26 Legend 65 inlägg
2
han verkar inte ha alla hästar i stallet.. de e klart man inte gratulerar om man ska göra abort liksom.

och tekniskt sätt är du inte mamma föräns du har fött barnet så det var lite dumt av honom tycker jag.

Oh, you think darkness is your ally?

godis-apa
Visningsbild
P 26 Modereringsansvarig 3 879 inlägg
2

Svar till Clearlyfree [Gå till post]:
Förmodligen är aborten någonting som tär på honom också, speciellt när du säger att ni verkar vara lite olika redo att skaffa barn och bilda familj.

Det låter som ett väldigt dåligt och allmänt olämpligt försök att muntra upp allvaret och oron kring aborten på, ett sätt att få antingen dig eller honom själv att lite mer lättsamt se på det. Man bör trampa lite mer försiktigt kring något som lätt kan bli skuld och ångestladdat och han verkar uppenbarligen ha klampat väldigt oförsiktigt kring det.

Det kan vara hälsosamt att prata ut lite om det här, att prata om aborten, om känslorna kring den och försöka få ut dem i det öppna. Det är mycket bättre att gå igenom det där tillsammans än var för sig.

Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Livet » Sex & Sinne » Abort, skuldkänslo & morsdag gratulation! 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons