Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Aktivera iphone igen

Skapad av Zeunic, 2014-02-09 00:32 i Mobilt & Bärbart

3 129
1 inlägg
0 poäng
Zeunic
Visningsbild
Hjälte 11 inlägg
0
Har skickat min iphone 5S på lagning och blev ikväll ombedd att avaktivera Hitta min iPhone. Min gamla 4:a och 5S heter samma på iCloud vilket gjorde mig förvirrad så självklart tog jag bort Hitta min iPhone på min gamla som är den jag använder tills vidare.

Är tillbaka till början på min 4:a nu, dvs väljer språk och land osv. Men när jag kommit förbi det så står det "Ange din PIN-kod för att låsa upp SIM-kortet" men det kommer inte upp några siffror så jag kan fylla i detta utan bara "Försök igen" men då kommer jag till "Det kan ta ett par minuter att aktivera iPhone" och trycker jag där kommer jag tillbaka till "Ange din PIN-kod...."

Har googlat och kollat på Apples hemsida m.m. men hittar inget svar på hur jag ska aktivera min iPhone igen eller hur jag kan skriva in min PIN-kod.

Snälla hjälp!

Ingen status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Datorer & IT » Mobilt & Bärbart » Aktivera iphone igen

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons