Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Blackberry z30 - en helt unik telefon, pga endast

Skapad av caols_89, 2014-12-13 23:27 i Mobilt & Bärbart

4 085
2 inlägg
0 poäng
caols_89
Visningsbild
F 35 Kändis 2 inlägg
0
Jag säger bara en sak: Det är nog omöjligt att vara missnöjd med sin BlackBerry Z30. Oavsett vem man är eller vilken typ av märke man annars gillar/är bekväm med/har blivit besatt av. BlackBerry har även en magisk ThinkPad som jag sitter vid i skrivande stund - vridbar skärm, touchscreen, tangentbord (inbyggt alltså) och lång batteritid - precis som telefonerna.

Helt unikt på ett bra sätt för min BlackBerry Z30 är att den har en kamera jag aldrig tidigare skådat. Den är helt unik för BlackBerry. They f*cking NAILED it, kan jag ju säga. :)

Well, det var allt jag hade att säga - i min första forumtråd NÅGONSIN. Alltså jag har varit klistrad vid datorn sen jag var 7-8 år (även innan Internet alltså) och jag har aldrig skrivit något i ett forum förut. Men blogg är jag bra på :D Läs på http://costasforever.thehighissue.info. Följ på instagram costasforever samt Twitter SVANPRINSESSAN. Min ask.fm heter http://ask.fm/dailycam. Go go go! Puss /Citty

Tillägg av caols_89 2014-12-13 23:28

I rubriken ska det stå: pga endast: en telefon som är hur bra som helst

http://costasforever.thehighissue.info

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Zedriv
Visningsbild
P 31 Kungsör Hjälte 2 294 inlägg
0

Svar till caols_89 [Gå till post]:
Svarta bär är ju bättre än äpplen iaf C;

PTFO!


Forum » Datorer & IT » Mobilt & Bärbart » Blackberry z30 - en helt unik telefon, pga endast 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons