Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Glappt laddningsuttag

Skapad av p5, 2014-03-11 18:17 i Mobilt & Bärbart

2 923
6 inlägg
0 poäng
p5
Visningsbild
Hjälte 585 inlägg
0
Tjenare jag har ett stort problem. Mitt laddningsuttag är glappt på något vänster så när jag laddar mobilen över natten startar laddningen om ungefär varje sekund så den hinner bara ladda upp till cirka 50% på en hel natt ibland mindre ibland mer. Jag har tyvärr ingen garanti och undrar nu hur jag löser detta? Är inte säker att det är uttaget som är glappt men antar att fallet är så.

Störd bajare.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Guitarman
Visningsbild
P 30 Hjälte 6 576 inlägg
0
Du kan ju alltid gå till en firma som reparerar mobiler och få den lagad.

Hajj på dajj

Phille
Visningsbild
P 34 Malmö Hjälte 574 inlägg
0
Du kan ju alltid testa att köpa en ny laddare och se om det är kontakten i mobilen det är fel på, eller om det är laddaren.

Har själv avverkat några laddare på min gamla mobil. Hade en laddare som glappade i ingången genom att jag pressade ihop laddarkontakten lite grand med en tång, så att den skulle sitta fast ordentligt när man stoppade in den i laddaren. Har även öppnat upp den yttersta delen på en laddare och lödat fast sladdarna, så att de fungerade ett tag till.
p5
Visningsbild
Hjälte 585 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Phille [Gå till post]:
Har testat en annan laddare som fungerar för min far, blir dock ingen skillnad.

Störd bajare.

Phille
Visningsbild
P 34 Malmö Hjälte 574 inlägg
0

Svar till p5 [Gå till post]:
Då kan det mycket väl vara kontakten i mobilen som det är fel på. Då är det betydligt värre och du får antingen acceptera hur det är, lämna in den, eller beställa en ny del och fixa det själv

p5
Visningsbild
Hjälte 585 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Phille [Gå till post]:
Väldigt svårt att acceptera detta tyvärr då mitt batteri bara räcker i cirka 3 timmar. Får då antagligen försöka lämna in den. Tack för hjälpen.

Störd bajare.


Forum » Datorer & IT » Mobilt & Bärbart » Glappt laddningsuttag 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons