Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Iphone 4 seg även i factory reset

Skapad av nejtack, 2014-01-02 16:46 i Mobilt & Bärbart

2 478
5 inlägg
2 poäng
nejtack
Visningsbild
P 29 Hjälte 2 195 inlägg
0
Hej, någon som kan hjälpa mig med min telefon?

Jag har haft min iPhone 4 sedan strax efter den kom ut. Nu går den knappt att använda. Den är hur seg som helst och buggar ofta. Från att homeknappen slutar fungera, till att jag inte kan svara på samtal (om jag swipe:ar så vill den inte swipe:a hela vägen så man svarar), till att det tar 1-2 sekunder för att bläddra sida där man har apparna till att det tar 10 sekunder för att öppna inställningar...

Jag har tillochmed testat factory reset (utan att göra recovery) men även då märkte jag att telefonen var seg.

Jag vill ha hjälp med iPhonen, inte köpa en ny telefon, så ingen idé att nämna det.

Tack på förhand.

Jag hette tidigare DreaMslashcry

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

wigra
Visningsbild
P 27 Gnesta Hjälte 790 inlägg
0

Svar till DreaMslashcry [Gå till post]:
Vilken version av IOS kör du?

there is no spoon...

stachurski
Visningsbild
P 32 Hjälte 444 inlägg
2
Svar till DreaMslashcry [Gå till post]:
Antar att du kör Ios 7? Där har du svaret isf finns inte mycket du kan göra. Om du har jailbreakat under en tidigare version av Ios så kan du signera en tidigare kopia av Ios och downgradea som jag gjorde. Jag sitter med IOS 5.1.1 för Ios 7 sabbade hela min iphone, var jävligt nära att köpa ny om jag inte hittade lösningen med att signera egen kopia.

Här är lite svar från en annan tråd jag skrev I:

"Om du har jailbreakat tidigare så kan du downgradea till det IOS du hade under jailbreaken :) Annars är du tyvärr fast med IOS 7 om inte apple låter folk downgradea i framtiden efter alla klagomål från iphone 4, 4s användare.

Alla iphone är ju unika så du måste ha en egen SHSH blobs. Men som sagt har du jailbreakat tidigare så kan du ladda ner rätt IPS (ska vara GSM), ladda ner Ifaith som fixar hem Blobs från Cydias server. Sen så lägger du till blobs och rätt IPS som gör en signerad kopia! :) sen fixar du Itunes 11.0 och lägger till den signerade kopian och tada magic. :)"

"har iphone 4 och den har för dåliga speccs för att ens klara av IOS 7. Laggar som fan, som min gamla HTC Hero som körde android fast 5 gånger värre. Därför downgradea jag igår. Det gick fan inte använda skiten... hade tyvärr bara SHSH blobs från 5.1.1 men hellre 5.1.1 utan lagg än piss IOS 7. imo så förstörde IOS 7 min innan välfungerande mobil.

Om jag inte hade jailbreakat tidigare så hade alltså min downgrade inte fungerat= fast med IOS 7. Hade det hänt så hade jag garanterat köpt en ny mobil idag. Nästan synd att det gick för saknar android som fan, där har du iaf många valmöjligheter."

Ingen status

Mini_Jippie
Visningsbild
P 26 Hjälte 126 inlägg
0

Svar till stachurski [Gå till post]:
Hur jailbreakar man? Har kollat YouTube.. cydia?

Ingen status

stachurski
Visningsbild
P 32 Hjälte 444 inlägg
0

Svar till Mini_Jippie [Gå till post]:
Finns jätte bra videos på youtube som visar. Cydia är någonting du får på mobilen EFTER att du har jailbreakat. Sök på Ios versionen du har på youtube sen jailbreak så löser det sig.

Kan tänka mig att du har IOS 7 och så vitt jag vet så finns ingen jailbreak till det än.Ingen status


Forum » Datorer & IT » Mobilt & Bärbart » Iphone 4 seg även i factory reset

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons