Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Iphone4.

Skapad av skoglundarn, 2014-06-28 23:34 i Mobilt & Bärbart

2 618
5 inlägg
-1 poäng
skoglundarn
Visningsbild
Skövde Hjälte 622 inlägg
1
Grattis... satte precis hebreiska som ett tangentbord på min telefon och sen satte det som en kod... tog bara dog uppersta tangenterna så att ingen skulle kunna veta. Sen tog bort tangentbordet. så nu när jag ska skriva in koden så är det engelska... please help me. Annars måste jag restora den som factory new :/


Tillägg av P7 2014-06-28 23:38

Testade qwertyuiop men det funkade inte... :/

Voulez vous coucher avec moi?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

TheRock
Visningsbild
P 24 Hjälte 11 inlägg
0

Svar till P7 [Gå till post]:
Är väl inte så jobbigt att göra den fabriks ny?

Fick nyligen tillbaka min Samsung S4 från lagning, då var den återställd till fabriksny, tog mig ca. 5 minuter att få den som jag hade innan.

Alla appar jag köpt/laddat ner låg på Google Play. Dessa var extremt lätta att installera när telefonen och datorn låg på samma nätverk.

Alla kontakter var sparade i Samsung Accounts, på SD-Kortet, SIM-Kortet, Dropbox och en rad andra tjänster. Inkluderat alla tidigare konversationer och samtalshistorik.

Alla inställningar såsom skärmstryka textstorlek tog ca 30 sek att ställa in.


Vet inte hur det är med Steve (blow) Jobs produkter, men dessa måste väll ha någon liknande funktion? (Förutsatt att man har dem installerade innan Factory reset då)


annars kan du väll testa, om jag fattat topic rätt, att översätta det hebreiska ordet till engelska och knappa in detta som lösenord?

csols
Visningsbild
P 28 Hjälte 2 524 inlägg
0
Svar till P7 [Gå till post]:
Gjorde precis en säkerhetskopia på en 4S och laddade in den på en ny 5C. Allt förutom koden till låsskärmen och några lösenord till mailen följde med, så du kan ju testa med det.

Herp

Wille1504
Visningsbild
P 25 Hjälte 45 inlägg
0
TS, du har ingen som helst backup tagen de senaste månaderna eller när du gjorde någon ändring i telefonen?

Svar till TheRock [Gå till post]:
Tänk om han inte har stock launcher då?
Tänk om ts har en stabil root som han inte vill bli av med, om man ska hålla på och roota och flasha om telefonen springer timmarna snabbt iväg


Forum » Datorer & IT » Mobilt & Bärbart » Iphone4.

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons