Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Jag har panik!!

Skapad av fislisa99, 2015-01-27 19:38 i Mobilt & Bärbart

9 130
3 inlägg
1 poäng
fislisa99
Visningsbild
F Kändis 1 inlägg
0
Jag har en privat instagram där jag bara har mina närmaste vänner som får följa. Men nu har en som jag inte tycker om lyckats få följa den. Alltså jag har inte accepterat henne, skulle aldrig någonsin göra det. Och eftersom att hon har blockat mig (och borde då inte kunna följa mig utan en godkänd förfrågan) kan jag inte hitta henne och blockera henne från att se mina bilder. Jag har verkligen pank och vet inte hur jag ska få bort henne då det har blivit någon "bugg" eller något. Vet inte om detta var rätt tråd men hoppas verkligen att någon kan hjälpa mig!!!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Salut
Visningsbild
F 25 Kändis 54 inlägg
0
Man kan blockera någon på instagram även om man är blockad, men du kan inte söka på personens användarnamn i sökaren. Istället måste du gå in på ett foto som någon annan har lagt upp, som du vet att hon har kommenterat/gillat. Då hittar du henne bland kommentarerna/likesen och kan gå in på hennes profil. Blockera och njut.

Jag hette tidigare Badam1

Futurum
Visningsbild
P 34 Kändis 10 inlägg
1
Som "salut" skrev så är det ett effektivt sätt, annars får du kontakta instagram hjälpcenter https://help.instagram.com/

"home is where my rump rests"


Forum » Datorer & IT » Mobilt & Bärbart » Jag har panik!!

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons