Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Peko - spela & tjäna pengar på mobilen

Skapad av ncn, 2014-05-26 18:26 i Mobilt & Bärbart

2 637
1 inlägg
0 poäng
ncn
Visningsbild
Hjälte 164 inlägg
0
Min vän visade mig nyligen den här appen som finns till både Android och IOS. Det går ut på att man ska samla poäng genom att spela olika spel, när man har nått 100,000 poäng kan man välja att få 10 dollar på sitt PayPal-konto.

Det går rätt segt i början när man inte vet hur man ska få ihop mycket poäng, men när man har spelat ett tag brukar man tjäna ihop 100,000 poäng på 3-7 dagar.

När ni har registrerat er kommer ni i början ha möjlighet att skriva en kod som ger er 5000 poäng att börja med ---> mCIFGLvl
Skriver man inte in koden börjar man med 0 poäng.

Spelet man alltid kör när man väljer att "peka" någon är roulette. Det alla vill förstås är att den ska landa på guld. Jag har inte några tips att ge på hur man ska få den att landa på guld dock.
Forum image

När den landar på guld får man göra jackpot utmaningen. Här har du en bra chans att vinna riktigt mycket - som mest 100,000 poäng. Jag rekommenderar er att börja med att trycka på den i mitten, för att sedan efter en kort sekund trycka på den åt vänster. Det är ett bra sätt som ökar dina chanser att vinna en jackpot.
Forum image

Så, är det någon som har testat den här appen och har lite tips på hur man tjänar poäng snabbast? Jag har bara spelat appen i en vecka och jag har lyckats få ihop 100,000 poäng en gång. Så här långt har jag bara några få tips att ge;

Ha aldrig tio Pekos. Det går nämligen inte att få mer än tio Peko's och därför bör du alltid se till att "Peka" folk tills du får slut på pekos. Peka alltid folk som skriver i chatten, då kommer du i 99% av fallen alltid få ett svar tillbaka eftersom dom är online.

Edit: När ni väljer att peka någon måste du vänta tills den personen accepterat utmaningen, och då kommer ni både få köra roulette-spelet.


Tillägg av ncn 2014-05-27 00:55

Koden funkar ej längre.. nya är; 85dKk6vm

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Datorer & IT » Mobilt & Bärbart » Peko - spela & tjäna pengar på mobilen

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons