Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Tele2 kontantkort micro sim -> nano sim?

Skapad av Mindgimmet, 2014-12-24 18:34 i Mobilt & Bärbart

8 432
3 inlägg
0 poäng
Mindgimmet
Visningsbild
Hjälte 99 inlägg
0
Vill inte klippa den själv och förstöra skiten..
Gick in på tele2s hemsida och man kan bestämma abbonemang men jag vill inte ha ett abonemang.. Hittar inget om kontantkort eller hur man kan beställa nano kort eller var/hur man kan ändra från micro sim till nano sim och flytta över sitt nummer och pengar.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Titowam
Visningsbild
P 27 Karlskrona Hjälte 660 inlägg
0
Vissa butiker tar någon tjuga eller något för att klippa till det, sök runt lite där vart du bor. Teknikmagasinet har kanske något.

Discord: Titowam

Karlsson
Visningsbild
P 29 Arvika Hjälte 499 inlägg
0

Svar till Mindgimmet [Gå till post]:
Tele2 har inte kontantkort längre. Avråder dig även från att använda dem som operatör då de inte följer Konsumentköplagen.

När man beställer nya SIM kort idag så brukar det komma hem ett plastkort lika stort som ett bankkort. Från detta kort kan du trycka ut de olika SIM-formaten beroende på vad du skall använda. De senaste gångerna jag fått nya SIM kort har det alltid varit så, från flera operatörer! Senast från Halebop. Den operatören kan jag även starkt rekommendera!

Du kan också köpa detta verktyg för att klippa själv: http://j.mp/13ZhiUt

Forum » Datorer & IT » Mobilt & Bärbart » Tele2 kontantkort micro sim -> nano sim?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons