Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Vart köper man billiga hemsidor?

Skapad av KnasterFaster, 2018-06-29 12:22 i Webbutveckling & Programmering

3 996
6 inlägg
0 poäng
KnasterFaster
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0
Jag är intresserad av att köpa en E-handel hemsida men ligger på en låg budget. En bekant som jobbar på en webbyrå säger att det gör sådana sidor för flera hundra tusen men samtidigt finns det andra webbyrås jag har hittat som exemplevis: http://www.sitea.se/ eller https://weoptimizeltd.com/ där det ligger på betydligt lägre pris.
Varför skiljer det sig så mycket i priserna? Är det något med säkerhet jag måste tänka på?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Withz
Visningsbild
Veteran 264 inlägg
0

Svar till KnasterFaster [Gå till post]:
Flera hundratusentals kronor för en webbshop? Jo men tjena. Får man den platerad i guld då också eller? Vet inte om du är seriös med din tråd eller försöker adversera. Lär dig skapa själv istället. Kostar betydligt mindre och är knappast svårt att lära sig.

Ingen status

mikkoss
Visningsbild
P 26 Veteran 2 inlägg
0

Svar till Withz [Gå till post]:
Jo men det kan verkligen stämma. Jag kollade vad denna sida kostade ( https://www.econello.com/sv/) då jag är intresserad själv att göra något likande. Fick svar från flera webbyråer att priset börjar på 200 000 kr. Till och med stora makeupsidan ( http://www.makeupstorecosmetics.com/se/) ville dom ha 500 000 kr av.

Withz
Visningsbild
Veteran 264 inlägg
0

Svar till mikkoss [Gå till post]:
Enda gången det skulle kosta så mycket skulle vara om det var skapt från grunden och att platformen är helt din samt servrar m.m

Första hemsidan verkar ha en sökfunktion när jag bara kolla snabbt. Optimerad sökfunktion kan kosta lite. Men 200k för den sidan tvivlar jag på. Och makeupsidan....500k för den? Låter dnarare som att dom WBs du varit hos har försökt att mjölka dig på pengar, antagligen trott att det är tänkt för något framgångsrikt företag.Svar till KnasterFaster [Gå till post]:
Vill även tillägga att en WB som inte har crypterat sin sida är då inget jag ens skulle ta i med en tång.

Internet kommer börja "blockera" / iaf varna användarna för ocrypterade webbsidor. Jobbar man med webbutveckling och inte crypterat sin sida som faktiskt erbjuder försäljningar och där man kan betala med uppgifter m.m är ingen seriös webbutvecklare.

Kortfattat
HTTP = Osäker sida
HTTPS = Säker sida
Ingen status

Guud
Visningsbild
31 Göteborg Ordningsvakt 2 348 inlägg Online
0
Gammal tråd väcks med reklam. Ts fick svar.
Rensar och låser!

Självkännedom är bara ett steg närmare självförakt


Forum » Datorer & IT » Webbutveckling & Programmering » Vart köper man billiga hemsidor? 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons