Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Fasta, snälla läs

Skapad av Sandrisen00, 2019-05-15 22:01 i Mellan Himmel och Jord

2 392
6 inlägg
2 poäng
Sandrisen00
Visningsbild
Legend 2 inlägg
0
Jag har bestämt mig för att köra på en diet för sommaren är ju snart här, fasta 2 dagar äta 1 (och då med kcal på 1500) men frågan är hur håller jag mig från att inte käka när man är hungrig, har ni några tips på vad man ska göra för att ej ge upp, ska man ta en promenad? Eller borsta tänderna? kom med alla tips ni har!!! Börjar fasta redan imorgon och ör lite små nervös så skriv! :)

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Guud
Visningsbild
36 Göteborg Administratör 2 523 inlägg Online
2

Svar till Sandrisen00 [Gå till post]:
Hur kom du fram till denna "diet"? Den är mer eller mindre omöjlig att hålla om man vill överleva. En balanserad diet på 1500 om dagen skulle vara mer rimligt och antagligen ge ett betydligt bättre resultat än din svält-diet som knappast går att leva på mer än någon vecka, vilket bara skulle betyda att du efter svält-dieten går upp lika mycket som du tappat plus lite till.

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

MandarinaDuck
Visningsbild
P Stockholm Hjälte 2 370 inlägg
0
Om du är någorlunda läskunnig, vilket vi får förutsätta att du är, har du redan hittat all information du behöver för att fatta varför det där inte kommer att funka. Eftersom du ignorerar allmän kunskap om bantning och viktnedgång finns det ingen som kan hindra dig från att köra på, men se till att rapportera tillbaka hit om senast tre veckor så att andra kan lära sig av ditt misstag.

Men ett medvetande står över alla, det är drömmarens; för det finns inga hemligheter, ingen konsekvens, inga skrupler, ingen lag

baraentjejj
Visningsbild
Legend 1 inlägg
0
Du kan ersätta mat med saker som grönt te, pepparmynta te och kaffe, citron i vatten hjälper oxå, Drick ordentligt med vatten men drick oxå ett glas vatten med 2 msk äppelcidervinäger i, det hjälper mot hungern och innehåller salter o mineraler som är viktigt för kroppen. Att fasta är bra för mycket mer än bara viktnedgång men det kommer inte hålla som en diet.
godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0

Svar till Sandrisen00 [Gå till post]:
Jag är lite smått nyfiken på hur man kommer fram till att man ska fasta till sig kroppen man vill ha. Är det inte klokare att om du nu är missnöjd ändra kaloriintaget lite, samt försöka röra dig lite extra?

Vill du ha en kropp som du klarar av att hålla måste du ju ha en diet som fungerar och du vet lika väl som oss att du inte kan leva livet i en ständigt fasta. Istället för att pendla upp och ned i vikt med fasta och ingen fasta, varför inte fixa någonting som är lite mer hållbart och kan fungera över en lite mer vettig period?

Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Mellan Himmel och Jord » Fasta, snälla läs

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons