Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

För stora bröst

Skapad av 15flicka, 2018-09-10 14:04 i Hälsa, kropp & pubertet

2 480
9 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
15flicka
Visningsbild
Stammis 1 inlägg
0
Hej, jag är 15år och har kommit fram till att jag är gay, mitt problem är inte bara att finna en likasinnad tjej utan någon som gillar stora bröst, och då menar jag STOORA. Utvecklades väldigt tidigt med bröst och har fått stå ut en hel del pga det. Har chattat med en del tjejer som är gay och även träffat några och alla har poängtera mina bröst och att dom helst gillar tjejer med små fasta bröst. Aaaahhh vad gör jag?!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Tokerr
Visningsbild
Stammis 14 inlägg
-3

Svar till 15flicka [Gå till post]:


Inget, tro mig det är inte dina bröst som kommer vara avgörande om du ska lyckas träffa någon utan helheten.
Sen så tycker jag att du ska testa med både killar och tjejer så länge det känns bra och attraktion uppstår.

guessmyname
Visningsbild
F 25 Markaryd Kändis 2 001 inlägg
1

Svar till Tokerr [Gå till post]:
Faaaast.. nu säger ju hon att hon inte är attraherad av killar så varför ens trycka på det ?Svar till 15flicka [Gå till post]:
Tro mig, du kommer hitta tjejer som älskar stora bröst också så lägg ingen fokus på det utan fokusera mer på att njuta av livet så som du vill.


robin söker ny sexpartner.

Withz
Visningsbild
Stammis 264 inlägg
1

Svar till 15flicka [Gå till post]:
Vilka jävla as till tjejer som ska poängtera för dig att du har stora och att dom hellre vill ha små bröst. För bröst är allt som bygger relation? Usch. Oroa dig inte, som tur är så är världen delad med personligheter och alla gillar inte lika. Dom tjejerna som sa så är inte ens värda din tid. Finns folk som kommer gilla dig för den du är, oavsett storleken på dina bröst.

Ingen status

Tokerr
Visningsbild
Stammis 14 inlägg
1


För det inte alltid svart på vit om man är det.
Vanligaste vad jag fått höra av folk som är bi eller gay är att det i regel är i varierande nyanser eller styrka vilket kön man är mest intresserad av.
19/20 så föredrar en man kanske killar som kille men ibland så dyker det upp någon kvinna som väcker intresse för att denne helt enkelt har så många drag som är tilltalande att det väcks en attraktion.


Sen så är ju bisexualitet vanligare än att vara enbart just gay.
Alla borde ju egentligen va öppensinnade och gå på känsla.
Istället för att neka sig själv något som faktiskt känns bra bara för att man bestämt sig för vara gay, bi eller hetro etc.
guessmyname
Visningsbild
F 25 Markaryd Kändis 2 001 inlägg
0

Svar till Tokerr [Gå till post]:
Ha ! Du låter som mig just nu. #QueerLife
I alla fall, säger hon att hon är lesbisk så får vi utgå från att hon är lesbisk. Gör troligtvis mer skada än nytta att trycka på att hon ska vara öppensinnad för en sexuell relation med en kille med tanke på hennes ålder. Alla är inte lika öppensinnade som du och jag och hon får nog höra det i både tid och otid att det är en "fas" och att hon bara behöver hitta "rätt kille".

robin söker ny sexpartner.

Chubaka
Visningsbild
P Hjälte 626 inlägg
1

Svar till 15flicka [Gå till post]:
Du är fortfarande ung och din kropp utvecklas. Hur stora dina bröst är mot din kropp i övrigt kommer fortfarande förändras fram till runt 18-20 års ålder. Upplever du att de är för stora även då, när du är färdigutvecklad, så kan du få hjälp genom bröstförminskning. Dock inget du behöver tänka på nu, bortsett från om du har fysiska problem (ex får dålig rygg eller har ont osv).

Sedan bry dig inte om vad de "föredrar"! I såfall är de jäkligt utseendefixerade och är inget att ha ändå ;) Små eller stora, den du träffar skall gilla dig för vem du ÄR inte vilka bröst du har.

ta hand om dig!

Sluta förfölj mig! -_-

Tokerr
Visningsbild
Stammis 14 inlägg
0


Bra eller dåligt?:O
Hon känner väl själv vad hon vill?
Svårt att tro att hon skulle känna någon press när någon säger va öppen för allt och gör det du känner känns bra.
Om inte det är okej att säga vad är då okej?
Skulle nog benämna mig som hetero men nyfiken på mycket som rör sex.

Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » För stora bröst

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons