Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Alkohol och föräldrar!

Skapad av HelpMee, onsdag 11/9 22:53 i Fritid

196
2 inlägg
0 poäng
HelpMee
Visningsbild
1 inlägg
0
Mina föräldrar (min mamma speciellt) och jag har tidigare pratat om alkohol. Jag har sagt att det är dumt att göra, och liksom verkligen varit emot det. Och min mamma litar verkligen på mig. Men i slutet av sommaren så drack jag och sen har jag druckit lite grann då och då. Men nu känner jag bara dåligt samvete eftersom att hon verkligen litar på mig och litar på att jag inte gör något dumt. De flesta av mina kompisar gör det och vissas föräldrar vet. Jag är inte rädd att hon skulle bli arg, jag är mest rädd att jag ska förstöra tilliten mellan oss och liksom förstöra vår relation. Ush dehär är jobbigt haha

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

sandra111
Visningsbild
F 26 Hjälte 3 415 inlägg
0

Svar till HelpMee [Gå till post]:
Var ärlig! Berätta att du ändrat uppfattning om alkoholen. Jag kan bara prata från egna erfarenheter.. Jag sa till mina föräldrar när jag började dricka vid 15 års åldern. De gillade inte det, men de hamnade att acceptera det, så länge de ändå fick kontakt med mig när de ringde, visste vem jag var med och lite vad jag drack, vilket gjorde dem tryggare med.

Jag är kanske inte den vackraste..Men jag är Jävligt sällsynt!


Forum » Fritid » Alkohol och föräldrar!

Ansvariga ordningsvakter: Tvillingen

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons