Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Alkohol och föräldrar!

Skapad av HelpMee, 2019-09-11 22:53 i Fritid

9 521
8 inlägg
-1 poäng
HelpMee
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0
Mina föräldrar (min mamma speciellt) och jag har tidigare pratat om alkohol. Jag har sagt att det är dumt att göra, och liksom verkligen varit emot det. Och min mamma litar verkligen på mig. Men i slutet av sommaren så drack jag och sen har jag druckit lite grann då och då. Men nu känner jag bara dåligt samvete eftersom att hon verkligen litar på mig och litar på att jag inte gör något dumt. De flesta av mina kompisar gör det och vissas föräldrar vet. Jag är inte rädd att hon skulle bli arg, jag är mest rädd att jag ska förstöra tilliten mellan oss och liksom förstöra vår relation. Ush dehär är jobbigt haha

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
0

Svar till HelpMee [Gå till post]:
Var ärlig! Berätta att du ändrat uppfattning om alkoholen. Jag kan bara prata från egna erfarenheter.. Jag sa till mina föräldrar när jag började dricka vid 15 års åldern. De gillade inte det, men de hamnade att acceptera det, så länge de ändå fick kontakt med mig när de ringde, visste vem jag var med och lite vad jag drack, vilket gjorde dem tryggare med.

20.12.2007 <3

Milary
Visningsbild
F 24 Legend 23 inlägg
0

Svar till HelpMee [Gå till post]:
Jag har haft samma grej med min mamma. Hon har varit nykter i 12 år nu och jag har aldrig druckit alkohol innan jag var 18. Men sen gjorde jag det efter att jag blev 18, men kände ändå dåligt samvete. Vi har pratat ganska mycket om detta, och vi har varit arga på varandra, men det är alltid bäst att prata om det. Precis som Sandra skrev så kan det göra henne mer trygg om hon vet vart du är, och att ni håller kontakt under kvällen.
Bara för att du dricker lite alkohol någon gång ibland behöver det inte betyda att du kommer att göra något dumt. Jag håller alltid koll på hur mycket jag dricker, och kör alkoholfria kvällar ibland, och håller kontakt med mina föräldrar. De brukar också hämta mig på kvällen ibland (det ger dem extra trygghet).
Jag tycker att du ska berätta att du tycker att det är jobbigt, och att det inte ska förstöra eran tillit. Det är mycket bättre att du berättar nu, och inte sen om det kanske kommer ut på något annat sätt. Det kommer nog stärka eran tillit, eftersom att du vågar berätta som det är istället för att inte berätta alls.

Hamsterkuk
Visningsbild
Veteran 2 inlägg
-1

Svar till HelpMee [Gå till post]:
Känner samma sak är 14 och har druckit lite då och då men mina föräldrar vet inget och dom litar på mig när jag säger att jag inte har gjort något sånt. Vet att det är jobbigt hahah

sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
0

Svar till GromerGeorge [Gå till post]:
Har någon påstått det? Nej precis. Onödigaste kommentaren ever. Låt bli att kommentera om du inte har nåt vettigt. Men vad kan man förvänta sig av små nybakade hamstrar ...Tillägg av sandra111 2019-10-10 23:24

fel forumtråd att kommentera citat dessutom.. därav min förvirring.. eftersom man i en forumtråd svarar på någon en annan kommenterat, inte ett citat som inte är med i tråden, dah? Så radera min första mening.. när du läser och fyll i: ALLA är unika, så ja ofc jag är sällsynt? Hitta en JAG, och du blir miljonär.. då är det en klon av mig. tack o hej

20.12.2007 <3


Forum » Fritid » Alkohol och föräldrar!

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons