Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Counter strike: go hjälp att banna fuskare

Skapad av CSreporter, 2015-04-11 02:00 i Dator- & TVspel

2 714
13 inlägg
-1 poäng
CSreporter
Visningsbild
P 35 Kändis 4 inlägg
-1
Blir så jävla le varenda gång...

In i Competitive för att köra ett kul game med polarna. Nämen, en fuskare? Ett kul game förvandlas ögonblickligen till 60 minters plågeri.

Den här (svenska) individen gick dock över gränsen när han hela matchen envisades med att han bara var "smurf".

Hela matchen är sinnessjukt övertydlig på att han wallhackar likt en förbannad nolla, han har även listigt nog döpt sitt hacker-konto till "CalbergSmurf" så att han tror att det kan lura folk att det bara är ett smurfkonto.

Länk till hans sida så att han kan bannas:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198190813871

För bevis om ni nu vill ha det så finns matchen här:
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match CSGO-uGsPK-bMzCy-WAwyi-aeeWV-AvxfF

Visar detta sig vara effektivt och användaren CalbergSmurf är borta om några dagar lägger jag upp mer fuskare här, och andra kan göra det också. För tro nog f*n att jag stöter på dessa betydelselösa jävla ursäkter till människor, varenda, liten, jävla dag...

Make me proud, fellow CS:GO gamers, och hjälp till att ta bort en fuskare från communityn ni likväl kan möta i nästa match.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Jokk
Visningsbild
31 Hjälte 9 867 inlägg
1

Svar till CSreporter [Gå till post]:
Du ska nog vända dig till Steams forum.. :)

flizan

STIG
Visningsbild
P 32 Kista Hjälte 2 977 inlägg
0
Svar till CSreporter [Gå till post]:
Vad är du och dina polare för rank?Tillägg av STIG 2015-04-11 12:40

och hur många vinster har du?

Jag tycker inte att du är tillräckligt seriös! Man ska vara seriös!

Timi
Visningsbild
P 28 Norrköping Hjälte 358 inlägg
0

Svar till CSreporter [Gå till post]:
Eftersom det inte går att se på demot? Så är det svårt att säga vad som finns på klippet.

Många är så att dem tror att folk fuskar, men generellt sätt så är dem bara väldigt bra. Det du kan göra att du reportar honom, så får någon kolla om han verkligen fuskar.

Även, vilken rank är du?

Snopp
Visningsbild
P -990 Bergkvara Hjälte 5 452 inlägg
0

Svar till CSreporter [Gå till post]:
Kan vara ganska svårt att se skillnaden mellan en fuskare och en smurf om man inte är särskilt bra på CSGO. Så har det alltid varit. Nu orkar jag inte kolla igenom vad du har postat, men kan vara bra att ha i åtanke.

CSreporter
Visningsbild
P 35 Kändis 4 inlägg
Trådskapare
-1
Jag skulle gissa på att man har wallhack om man siktar konstant på nyllet genom väggar, men jag vet inte, kanske är för låg rank för att veta om han fuskade eller bara är så mycket bättre än mig?

Var MGE på matchen som spelades.
CSreporter
Visningsbild
P 35 Kändis 4 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Jokk [Gå till post]:
Hittade inte ett skit på Steams forum där man kan lägga upp länkar till de som fuskar. Borde verkligen finnas något ställe där man snabbt kan göra detta så de förbannade fuskarna försvinner fortare.

Timi
Visningsbild
P 28 Norrköping Hjälte 358 inlägg
0

Svar till CSreporter [Gå till post]:
Om så är fallet, så låter det ganska mycket som Wall/Aim.
Tror det enda du kan göra är att reporta dem, tyvärr!

CSreporter
Visningsbild
P 35 Kändis 4 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Timi [Gå till post]:
Valve låter deras spel förstöras av ett oerhört outvecklat anti-cheat system. Är det verkligen så svårt att skriva en rad kod som bannar de som sätter fem raka headshots springandes inom en sekund? Första matchen som spelades idag, precis samma... inte nog med att man måste ha ett helt lag för att undvika griefers, man måste samla ihop ett helt jävla motsåndarlag för att få en fait match. Detta är fan inte vad jag har lagt mina pengar på....

imnotree
Visningsbild
F Kändis 187 inlägg
0

Svar till CSreporter [Gå till post]:
Vid vilken nivå börjar detta egentligen? Är för visso just nu bara på Nova Master, men möter en hel del MG 1-E och det enda problemet jag har är enstaka smurfar (och möjligtvis lite kommunikationsproblem med ryssar, men det är sällan det leder till ilska åt något håll).

Har haft fuskare i mina games någon gång under de 300+ timmar jag har spelat, och det har lett till VAC-ban under match. Min undran är mest om jag har haft tur, om det börjar på en lite högre nivå eller om man kanske inte ska vara så snabb med att anta att alla som äger en fuskar.

spiderpig97
Visningsbild
P 26 Hjälte 817 inlägg
0

Svar till CSreporter [Gå till post]:
Bara jag som tycker att det är lite skumt att han teamar med MGE när han har kört 3.5 timme..?

Sram te bilo

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0

Svar till spiderpig97 [Gå till post]:
Behöver det väl inte vara? Det är uppenbarligen inte ett första konto och han kan ju mycket väl ha sökt tillsammans med några som faktiskt är i den ranken. Jag mötte själv högrankade när jag var orankad, just för att jag spelade med kompisar som hade lite högre ranker.

Even boys have something to say if you listen long enough

Sveinn
Visningsbild
P 33 Kista Hjälte 143 inlägg
0

Svar till CSreporter [Gå till post]:
Bevisar bara hur lite du vet om hur VAC och andra spelföretags antifuskprogram fungerar. Om VAC bannade folk direkt så hade fuskkodarna haft det hur lätt som helst att ta reda på vad det var som gjorde att fusket upptäcktes, och på så sätt göra det ännu svårare att upptäcka. När de genomför en stor banwave som de gör nu för tiden, nån gång i månaden/mer sällan så blir det svårare för fuskkodarna att lista ut vad det var som triggade.

Rapportera misstänkta fuskare till overwatch och gnäll inte på den misstänkte ingame, säg inte något som kan få fuskaren att bli mer försiktig då det blir svårare att ge en fällande dom i overwatch då.

Om det ändå inte räcker för dig så kan du ju alltid börja spela på privat matchmaking, såsom ESEA, CEVO eller FACEIT, om du har ett par slantar att slänga bort varje månad.

I like turtles.


Forum » Fritid » Dator- & TVspel » Counter strike: go hjälp att banna fuskare

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons