Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Datorn vill inte reboota

Skapad av Earthbound, 2012-08-12 02:59 i Dator- & TVspel

2 973
1 inlägg
-1 poäng
Earthbound
Visningsbild
P 26 Hjälte 1 268 inlägg
-1
Jag har sådan jefflans otur med teknik!

Min ett år gamla dator har sedan då jag fick den strulat med att reboota komplett. Det som händer är att datorn visar den blåa skärmen som säger "windows startar om". Monitorn stängs ner och alla tangentbordsknappar slutar lysa, precis som om den vore avstängd! Förrutom då själva datorn är på och låter och lyser som den vore på. Det enda dock för att få datan påsatt igen är att hålla ner powerknappen.

Detta har inte varit ett problem tills jag nyss bestämde mig för att ladda ner Windows 8 release preview. Jag bestämmer mig för att göra det i dual-boot så jag kan gå tillbaka enkelt ifall något går fel(tur!).

Jag tvångsstänger av datorn, startar upp den, load-order på USB med Win8, tvångs-rebootar igen och börjar installationen. Då det slår mig att jag måste reboota under installationen *facepalm*.

När jag kommer till nämnd punkt så börjar datorn reboota men fastnar vid samma vanliga ställe. Jag tvångs-stänger av och startar datorn och som väntat loopar installationen, alltså jag börjar från början med installationen. Så det var bara att gå tillbaks till win7!

Hur kan jag lösa problemen med rebootingen för framtida hinder? Tack!

Specs:
I5 2500k @ 4,2 med OCGenie
MSI P67A-GD65 Modell MS-7681
8gb Corsair Vengeance LP 1600mhz
XFX XXX HD 6950 2GB OC edition dual fan
Samsung 2tb 7200rp

Tack Allah för hummus

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Fritid » Dator- & TVspel » Datorn vill inte reboota

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons