Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hemsida?

Skapad av Borttagen, 2015-05-22 23:25 i Dator- & TVspel

6 644
5 inlägg
2 poäng
detdu
Visningsbild
P 24 Hjälte 58 inlägg
0
Tja! min Farsa berättade om en hemsida han hört om där man kan se vad man hade kunnat göra om man inte lagt ex antal timmar på datorspel. Om någon vet vad det är för någon hemsida skulle det uppskattas om dem postade den här :)

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva här men det är väldigt trevligt att du fortfarande läser

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Phrosen
Visningsbild
P 37 Karlstad Hjälte 7 668 inlägg
0

Svar till detdu [Gå till post]:
Det låter lite som nåt jag hörde talas om en gång.. Fast det var mer i stil med "saker du kunde ha gjort istället för att spela WoW" - eller nåt sånt. Det var en kompis som nämnde det för mig. Han spelade WoW. Om jag inte minns fel så sa han att man kunde ha lärt sig ett språk, istället för att spela WoW. (Det var även massa andra saker som jag har glömt.)

Praise the sun!

Tvillingen
Visningsbild
P 31 Hjälte 3 117 inlägg
2
Fast det går väl att räkna på själv ganska simpelt utan någon hemsida. Dels vad man spenderat pengar på, dels vad man lagt tiden på. Tycker själv att det blir lite krystat att tro att man hade spenderat både tiden och pengarna på något vettigt bara för att man inte hade spelat spel. Bara för att man tycker om att spela spel utesluter det inte att man bejakar sina andra intressen. En ganska bra jämförelse är med en icke-rökare som påstår att rökaren skulle ha råd med en lyxig sportbil inom x antal år, där rökaren frågar icke-rökaren var den har sin fina sportbil. Bara för att man har tiden betyder det inte att man utnyttjar den till något vettigt. En till synpunkt på det är att det är väldigt relativt, det ena gäller inte för den andra. För att knyta an till exemplet ovanför med att lära sig ett nytt språk gäller det några, tror även att intresset och personen spelar en stor roll där. Antingen vill man eller vill man inte, att dra slutsatsen att man lyckas med det bara för att man låter bli att spela spel blir bara missvisande.

Jag är ond!

Guud
Visningsbild
36 Göteborg Administratör 2 523 inlägg Online
0
Gammal tråd som väcks med skräp.
*Rensar och låser*

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow


Forum » Fritid » Dator- & TVspel » Hemsida?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons