Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Jag spelar... och?

Skapad av Potatokittt, 2018-10-22 21:05 i Dator- & TVspel

3 511
12 inlägg
3 poäng
Potatokittt
Visningsbild
1 inlägg
0
Hej jag gillar att spela och jag är tjej, inte så konstigt va? Nej det tycker inte jag men alla i min klass tycker det och vill att jag ska sluta.

Kan jag få tips på hur dom ska sluta försöka få mig sluta?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Enwo
Visningsbild
P 29 Veteran 33 inlägg
-1
Svar till Potatokittt [Gå till post]:
Du skiter i dem, jag är så j*vla trött på skolan som den är nu. Va f*n har de att göra med att du spelar. Vad har de ens för argument? Spel är iaf money well spent till skillnad från märkeskläder osv. Osäkra jäkla nollor som bara är osäkra för att du faktiskt gör någonting utom att agera som att de är så himla mogna och coola och slösar bort sin tid på ytligt skit!

Chubaka
Visningsbild
P Hjälte 624 inlägg
0

Svar till Potatokittt [Gå till post]:
Fuck em! Spela på du! :) Har träffat många unga tjejer och killar som gillar spel precis lika mycket. Dina klasskamrater eller vänner, har inte ett skit att göra med om du vill spela eller ej :) Huvudsaken du inte låter spelandet tar för stor del av ditt liv, så att du blir beroende. Men det är ett annat problem ^^

Spela på du :)

Sluta förfölj mig! -_-

guessmyname
Visningsbild
F 25 Markaryd Kändis 2 001 inlägg
3

Svar till Enwo [Gå till post]:
Skärpning. Du är 28, bete dig som det.

Svar till Potatokittt [Gå till post]:
Är det något som du tycker om att göra ? Något som gör din vardag lite bättre ? Om svaret är ja så är det bara att fortsätta spela ! Alla tycker inte om allt, och alla förstår sig inte på allt. Det är inte ditt problem.

Med det sagt, allt har sin rätta tid och plats, så spelar du under t.ex skoltid så råder jag dig att sluta med det och fokusera på skolan istället.


robin söker ny sexpartner.

Enwo
Visningsbild
P 29 Veteran 33 inlägg
-2
Svar till guessmyname [Gå till post]:
Jag är trött på den skiten eftersom att min 12 åriga systerdotter har hamnar utanför i sin klass för att hon klär sig som hon vill klä sig och faktiskt leker på rasterna istället för att stå i en ring och prata hela rasterna som om de gick i 9 an. Skolan är vidrig. Så ursäkta mig om du blir gnällig för att jag inte alltid lindar in mina åsikter i ett fint litet paket. Vilket jag av erfarenhet lärt mig ändå inte hjälper.Tillägg av Enwo 2018-10-23 00:44

Ps. Jag bad aldrig om någons åsikt, så du får gärna behålla den för dig själv.

TLTGja
Visningsbild
P 22 Legend 3 983 inlägg
0
Svar till Enwo [Gå till post]:
Könsdiskriminerande med.

Hade det varit en kille hade ingen reagerat.
Lekar är viktigare än smartphones

Och PC är även det bättre erfarenhet än smartphones

The leetest herperderper

guessmyname
Visningsbild
F 25 Markaryd Kändis 2 001 inlägg
4

Svar till Enwo [Gå till post]:
Syftar mer att du formulerar dig och skriver som om du går i 7:an. Hon ville ha hjälp/råd, inte dig klagandes. "Du skiter i dem." hade dugt utmärkt.

robin söker ny sexpartner.

Enwo
Visningsbild
P 29 Veteran 33 inlägg
-1

Svar till guessmyname [Gå till post]:
Ber om ursäkt, jag ska anpassa mina svar efter din smak.

skenya
Visningsbild
P 31 Östersund Hjälte 24 inlägg
0
Min flickvän var och är fortfarande en "gamer" Själv är jag också intresserad utav spel vilket förgyller våran tillvaro när vi sitter och spelar / Guidar varandra genom spelens olika världar. För att svara på din fråga lite ifrån vad jag har sätt så bör du hålla dig fast vid vad du tycker är kul. Du ska ha DINA åsikter och stå för dom. Är du intresserad utav spel så är det just spel du ska hålla dig till. Vad dom andra anser och tycker är deras åsikt och får stå för dom. Prova hitta likasinnade som du och håll dig till dom istället. Att ignorera vad klasskamrater säger och gör mot en kan vara svårt att ignorera, men försök gör det i alla fall. Det är bara dom som slösar tid och energi på att lägga sig i ditt liv och vad du gör med det.
Jag hoppas att jag har givit dig lite nyttigt och önskar dig lycka till i framtiden.

Det är inte lätt att vara liten, men värre att bli stor.

The_Joker
Visningsbild
P 24 Hasslarp Legend 54 inlägg
0
Gör det du tycker är roligt och skit i vad andra tycker om det :) Som filosofen Sokrates sa en gång “Do not do to others what angers you if done to you by others.” Dom kommer få tillbaka någon dag.

Sj har jag ett par vänner som frågar mig om hur jag kan sitta hela dagarna och spela, men jag brukar ställa samma fråga hur dom kan sitta och kolla på fotboll och modesaker hela dagarna. Gör det som gör dig nöjd, fördriv tiden och ha roligt!

Poor choice of words!!

weedcat
Visningsbild
P 27 Gislaved Veteran 119 inlägg
1

Svar till Enwo [Gå till post]:
Antar att jag är en osäker nolla som försöker vara cool och mogen, bara för att jag gillar att spendera mina pengar på märkeskläder?


Så länge man gillar att spela så är det inget fel i det! Men det får ju absolut inte gå i överdrift så att man skiter i skolan och läxor. Något jag ångrar skarpt att det gjorde för mig, gick så långt att jag hoppade av för att sitta hemma och spela istället. Stay in school kids, så värt det i slutändan!

més que un club

Enwo
Visningsbild
P 29 Veteran 33 inlägg
-1

Svar till weedcat [Gå till post]:
Om det är så att du exkluderar vissa människor pga vilka kläder de har på sig så ja. Om du har märkeskläder för att du gillar det och inte anser att du är bättre än andra pga att du har det så nej.


Forum » Fritid » Dator- & TVspel » Jag spelar... och?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons