Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Nintendo switch

Skapad av Filosofi, 2017-02-11 12:08 i Dator- & TVspel

5 320
8 inlägg
0 poäng
Filosofi
Visningsbild
Legend 3 inlägg
0
Tjena.

Jag tänkte bara kolla här om någon förhandsbokat Nintendo Switch.
Själv har jag förhandsbokat den med röd och blå kontrollerna samt Zelda The Beath Of The Wild. Har du tankar kring att köpa eller som sagt har du förhandsbokat det ? vad ser du mest fram emot inför släppet och vad kommer du att spela inom de närmaste året ?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Carl_Sebastian
Visningsbild
P 32 Kändis 142 inlägg
0
Zelda kommer till wii u, ser ingen anledning att skaffa switch nu, ser däremot anledningar att gå in negativt i nintendo, tjäna pengar på raset.

http://www.hamsterpaj.net/diskussionsforum/mellan_himmel_och_jord/forumlekar/spel-ligan-ge-och-/sida_2.php

ExLxIxAxSx
Visningsbild
P Legend 1 inlägg
0

Svar till Filosofi [Gå till post]:
Måste fråga: Har tänkt att köpa switch, men har hört om en del brister. bla att dockningsstationen repar skärmen mm. Stämmer detta?? Är det värt pengarna??

Sootfinger
Visningsbild
P Luleå Hjälte 516 inlägg
0

Svar till ExLxIxAxSx [Gå till post]:
Jag har haft min sedan den släpptes, har själv märkt av något problem med repor vid dockning. Vet inte vad folk gör för att repa skärmen...man kan ju ta det lite lugnt när man ska stoppa ner den. Tycker helt klart den är värd pengarna, iaf om man vill spela Zelda. Har inte kommit så mycket andra nice spel än så längeTillägg av Sootfinger 2017-03-29 16:45

Har själv INTE märkt av några repor, skulle det stå!

I saw, I conquered, I came

Natsuo
Visningsbild
P Kändis 12 inlägg
0
Spelat Breath of the wild på min Wii U och kompisens Switch, minimala skillnader :) så inte riktigt värt det än. Kanske kommer något otroligt spel längre fram som är exklusivt.

Ingen status

Klyftpotatis
Visningsbild
P Hjälte 586 inlägg
0
Jag hämtade också ut en switch när den släpptes, och jag är helnöjd. Zelda BoTW är ett bra spel, många timmar som försvunnit i det spelet.

Dock hade jag inte rekommenderat Switch till någon som har ett Wii U, då kan man gott vänta med switchen och köpa den begagnad senare, eller vänta på något paketerbjudande.

För upptagen med att jaga pokémon för att ha tid med Hamsterpaj :(

Cattig
Visningsbild
F Legend 30 inlägg
0
Köpte den med röd/blå gamepad, så söt så :) Och älskar att kunna spela Zelda i vilket rum som helst. Sitta på balkongen och känna doften av naturen medans man myser runt i Hyrule.. oslagbart!
Misterviggo
Visningsbild
P 18 Legend 78 inlägg
0
Jag ska köpa en till jul å ja längtar la mest till att kunna sitta var man vill och ändå kunna spela de spelen som finns Tim konsol!

Forum » Fritid » Dator- & TVspel » Nintendo switch

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons