Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Webläsarespel

Skapad av alez, 2015-11-22 02:13 i Dator- & TVspel

2 397
5 inlägg
0 poäng
alez
Visningsbild
P 32 Malmö Hjälte 1 595 inlägg
0
jag kommer ihåg när man var yngre och spelade typ dekrim och travian och liknande spel, vad finns det för spel som är populära nu för tiden?

Ingen status!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Natsuo
Visningsbild
P 27 Kändis 17 inlägg
0

Svar till alez [Gå till post]:
Clicker Heroes är det jag kommer på just nu, rätt beroendeframkallande.

No.

sb-on-riki
Visningsbild
F 28 Kändis 188 inlägg
0
Clicker heroes, Transformice. Minns att några i min klass körde något strategispel i webbläsaren där målet var att erövra världen, och spelarna ägde mindre eller större yta och hade mindre eller större arméer. Kanske kan ha varit något av dessa:

http://www.erepublik.com/en
http://atwar-game.com/home/

Sedan brukade vi sitta och köra Curve fever på rasterna men det är kanske inte så kul om man inte har folk bredvid sig att köra med. Typ multiplayer Snake.

Ingen status

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0
Jag spelade mycket tribal wars, dels när jag var rätt mycket yngre och dels för bara några år sedan.

Det är ett webbaserat spel där man bygger upp byar, samordnar dels sina egna byar och dels andras byar genom att bilda diverse stammar och allianser.

Väldigt intressant spel om man tycker om att skriva, man kan gröta in sig rätt hårt i diplomatin mellan stammarna där och relativt enkelt göra ett namn för sig bara man klarar av att både skriva och hantera folk. Långtråkigt i början kanske, men när man börjar lära sig spelet och kommit lite längre börjar det bli ett väldigt intressant och massivt taktikspel.

En liten varning är dock att spelet blir mer och mer tidskrävande desto större man är. Hamnar man i ett frontkrig och får väldigt mycket attacker mot sig kan det innebära flera timmar om dagen, det har ofta varit det som fått mig att lägga av. Tyvärr har man inte alltid den tiden och Tribal Wars väntar inte på någon.

Even boys have something to say if you listen long enough

Timi
Visningsbild
P 28 Norrköping Hjälte 358 inlägg
0
Vad jag vet så är Travian och Tribal Wars fortfarande populärt.
Även TheCrims!

Forum » Fritid » Dator- & TVspel » Webläsarespel

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons