Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Köpa gaming laptop

Skapad av hejsan111, 2015-06-28 14:15 i Elektronik & teknik

2 485
6 inlägg
-3 poäng
hejsan111
Visningsbild
Kändis 11 inlägg
-1
Tjenare!

Jag letar efter en bra gaming dator som ska klara av alla möjliga spel (främst cs:go på högsta settings och hög fps och bra bildkvalite) Helt ASUS men märket spelar egentligen ingen större roll.

Vill helst inte spendera mer än 10.000 kr

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Newdist
Visningsbild
Hjälte 998 inlägg
0

Svar till hejsan111 [Gå till post]:
Då ska du nog sikta på en Asus. Rogen är ju bäst designad för kylning vilket är extra viktigt på en bärbar, men då får du lägga till några tusen:
https://www.komplett.se/asus-g750jz-173-full-hd/842672#technical-details

Annars är den här mer än tillräcklig för dina behov:
http://www.inet.se/produkt/1972152/asus-rog-g551jm-i7-gtx-860m-256gb-ssd-och-full-hd-ips


Ingen status

spiderpig97
Visningsbild
P 26 Hjälte 817 inlägg
-2
Svar till hejsan111 [Gå till post]:
Spela inte csgo på högsta settings, bättre på lägsta.

Men som Newdist skrev, om du vill ha en bra laptop, då ska sikta på något sånt.

Kan tillägga att jag spelade CS på laptop förut, blev mycket mycket bättre när jag bytte till stationär dator. Gaminglaptops är oftast väldigt överprisade, går något sönder så är oftast hela datorn trasig. Så om du vill spara pengar och kunna uppgradera i framtiden eller ersätta trasiga komponenter, bygg en dator eller hitta en bra stationär dator

Sram te bilo

SkalmanOnDrugs
Visningsbild
P 34 Göteborg Hjälte 2 758 inlägg
0
Måste du absolut ha en laptop? Om du vill ha en gamingdator så bör du snarare satsa på en stationär dator. Har du verkligen behov av att kunna ta med dig datorn överallt o spela på andra ställen? Du kan få mer prestanda för samma pengar om du kör på stationär istället.

Du måste konstruera ytterligare pyloner

Kaviar
Visningsbild
P 30 Torslanda Hjälte 386 inlägg
0

Svar till hejsan111 [Gå till post]:
Har själv en laptop från MSI som är köpt från komplett.
Väldigt duglig speldator (designad för det såklart) och den kostar runt 10000kr. Extra såklart om du väljer att ha en SSD i den vilket är himla värt enligt mig och en del del annat folk.

https://www.komplett.se/msi-ge70-173-full-hd/840920

Somebody's poisoned the waterhole!

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0

Svar till hejsan111 [Gå till post]:
Undvik laptop om du inte absolut behöver ha datorn bärbar. Det är kul att kunna flytta på datorn, men att spela på en laptop är inte ens nästan lika trevligt som att spela stationärt.

Datorn blir varm lätt, vilket leder till att du förmodligen kommer behöva ett separat tangentbord ändå, skärmen är relativt liten och placerad långt ned (ingen möjlighet att justera den i höjdled) och du får betydligt mindre prestanda och i regel noll möjlighet att uppgradera senare längs vägen.

Jag behövde en laptop för att spela på innan, stationärt var inte en möjlighet. Jag köpte en MSI GE60, vilket kostade mig en si sådär 9000:- för 2-3 år sedan, men redan idag är den så pass slö att den har väldigt svårt att köra nyare spel, även på lägre inställningar. Hårdvaran räcker inte till och jag har ingen direkt möjlighet att uppgradera den - så jag har nu även köpt en stationär dator.


Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Fritid » Elektronik & teknik » Köpa gaming laptop

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons