Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hjälp ojämna bröst!?

Skapad av Karolinaheart98, 2017-01-11 17:16 i Mat & träning

5 264
3 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
Karolinaheart98
Visningsbild
F 23 Legend 11 inlägg
0
Hej jo det e såhär att jag har hållt på med styrketränig det senate halvåret och har märkt nu att ena bröstet har minskat och det andra har blivit större?! hur kan det komma sig? vänster sida e mindre å högre större, (är högerhänt) kan man typ göra nån övning som gör att det större bröstet blir mindre och så att det jämnar ut sig? Börjar bli irreterande då bh.n börjar sitta löst på vänster å bara det e jobbigt.. Nån som har varit med om samma och som har nå tips på vad man kan göra åt saken?

Ingen status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

guessmyname
Visningsbild
F 27 Markaryd Hjälte 2 007 inlägg
1

Svar till Karolinaheart98 [Gå till post]:
Kan lova att det inte har med träningen att göra. Brösten växer olika mycket och olika snabbt, ibland jämnar dem ut sig och ibland stannar dem lite ojämna. Bara fortsätt träna som du gör så löser säkert kroppen det själv i sinom tid.

robin söker ny sexpartner.

Inte
Visningsbild
Legend 171 inlägg
0


Beror ju helt på om det är musklerna under bröstet eller själva bröstet som ovan har nämnt. Att en del blir obalanserade i kroppen när de tränar beror nästan bara på om tekniken är bra eller inte.

Forum » Fritid » Mat & träning » Hjälp ojämna bröst!?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons