Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

öka i vikt

Skapad av Haj88, 2018-02-04 21:27 i Mat & träning

6 616
3 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
Haj88
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0
Har köpt mig en motionscykel då jag vill kunna träna hemma och öka i vikt. Vill bli större i ben och rumpa. Hur ska jag träna för att öka i muskler ?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

SkalmanOnDrugs
Visningsbild
P 31 Göteborg Hjälte 2 750 inlägg
0
Ben och rumpa? Squats ftw. Motionscykel i all ära, men det är bättre för motion, dvs typ konditionsträning, tror inte det kommer ge dig lika mycket muskler. Ät bra och kötta på i gymmet regelbundet, typ 3 gånger i veckan i alla fall. Squats och deadlifts kommer är det du vill satsa på framför allt.

Du måste konstruera ytterligare pyloner


Forum » Fritid » Mat & träning » öka i vikt

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons