Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Tips på moped

Skapad av gulakatten12345, tisdag 31/3 19:38 i Motor

1 553
4 inlägg
0 poäng
gulakatten12345
Visningsbild
1 inlägg
0
Hej! Har någon tips på bra moped (bara scooter inte cross eller annat då) som ändå går ganska snabbt och har lastutrymme

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P 27 Modereringsansvarig 3 936 inlägg
0
Eftersom de är strypta efter samma specs ska de väl performa snarlikt, oavsett märke och modell, så 'någorlunda snabb' lär inte betyda så mycket i det här sammanhanget.

Sen har jag för mig att så gott som alla scooter-moprder jag kört haft bagageutrymme under sadeln. Kan inte minnas någon som inte haft det.

Jag skulle i din sits kolla blocket eller återförsäljare och se vad de erbjuder i din prisklass och sen göra research utifrån vad de har, som du har råd med. Känns vettigare än att redan från början bestämma sig för märke/modell.

Even boys have something to say if you listen long enough

bot
Visningsbild
14 Veteran 60 inlägg
0
Nån aerox, Slider osv, Undvik kina märken och 4taktare.

Forum » Fritid » Motor » Tips på moped

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons