Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Spotify

Skapad av Minken122, 2017-11-15 01:39 i Musik

3 225
2 inlägg
0 poäng
Minken122
Visningsbild
1 inlägg
0
Jag har ett problem med en låt. Jag vet inte vad som har hänt fast det finns en låt jag lyssnade på. Någon dag så spelade jag upp den men den spelades inte från början utan från mitten till slutet. En låt spelas ju alltid från början men det blir så VARJE gång och det är irriterande. Nu spelar den ALDRIG från början och jag vet inte hur jag ska få den att spela från början varje gång jag spelar upp den.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P 25 Modereringsansvarig 3 721 inlägg
0

Svar till Minken122 [Gå till post]:
Det låter konstigt :s
Kan du länka låten? Inte för att jag tror att det skulle hjälpa, men skadar inte att se om andra får samma problem med den låten

Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Fritid » Musik » Spotify

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons