Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Kvinnor vinner över män i kampsport allt oftare!

Skapad av Per_vilsen_man, 2016-06-13 03:18 i Sport

14 831
8 inlägg
7 poäng
Per_vilsen_man
Visningsbild
Kändis 4 inlägg
-2
Jag är en man som tränat MMA i en mindre klubb med bara män. Men jag flyttade till en större stad där både kvinnor och män tränade

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Per_vilsen_man
Visningsbild
Kändis 4 inlägg
Trådskapare
-5
Kvinnor vinner över män i kampsport allt oftare!

Jag tränade MMA i en mindre klubb med bara män. Men jag flyttade till en större stad där både kvinnor och män tränade.
Första passet jag var där så var Mediaprogrammet från gymnasiet där och filmade och skulle göra reportage. De intervjuade folk, bl.a. de som bara var där för att titta på, de intervjuade mig. "Så det blir alltså första gången du sparar mot en tjej? Tror du hon har en chans mot dig?" frågade hon. "Knappast!" sa jag stöddigt tI'll henne. Hon vände sig mot tjejen som stod bredvid mig "Vad tror du då? Har du nån chans mot honom?"
"Jag väntar med att uttala mig tills jag har gått några ronder mot honom."
Vi satte igång med Thaiboxning, jag mötte två grabbar, det gick skapligt, hyfsat jämnt. Vi körde 5 - minuters ronder.
Den tredje ronden mötte jag tjejen jag blivit intervjuad med, en tonårstjej, betydligt mindre än mig. HELVETE VILKA MÄNGDER MED STRYK HON GAV MIG !!! Så fort jag försökte träffa henne med ett slag eller en spark så hann hon träffa mig innan med STENHÅRDA SLAG. Varje gång jag attackerade henne så smällde hon till mig. Jag fick inte in en enda träff på henne. Hon sänkte mig till golvet med ett slag I magen så jag tappade andan, jag låg ner i nästan en minut. Tonårstjejerna som tittade på jublade och applåderade! Jag reste mig upp, och nu var jag LIVRÄDD för henne. "KOM IGEN NU! VISA HONOM VEM SOM BESTÄMMER! SÄTT HONOM PÅ PLATS! INGEN NÅD!!!" "HAHAHA! TITTA VAD RÄDD HAN ÄR FÖR HENNE!" Tjejerna från Mediaprogrammet ropade: "Kom igen nu ge oss ett underhållande reportage!" sa de medan de gick runt och filmade. Jag ville fly för livet, men där var jag fast mellan de 4 rin-repen. Nu sparkade hon mig stenhårt på låren, så jag kunde knappt röra benen, kunde inte flytta mig. Hon fortsatte ösa på med stenhårda low-kicks. "Så där ja! Så ska det se ut!" sa kameratjejerna "IGEN! JAVISST!" Kameratjejerna från Mediaprogrammet fick ju egentligen inte aavara så här partiska, men med tanke på hur stöddig och nedlåtande jag hade varit mot det kvinnliga könet kunde de inte låta bli. Nu hade den här tjejen mig fast, jag kunde inte flytta mig efter hennes sparkar, så nu lade hon i femmans växel och öste slag över mig, jag fick näsblod, spräckt läpp, fyra sönderslagna revben. Och nu började hon sparka mot kroppen, sen sänkte hon mig med ett knä i magen. Det var över två minuter kvar av ronden men jag låg kvar där på alla 4 och signalerade att jag inte vågade fortsätta. "Jävla mes!" sa hon föraktfullt.
Tonårstjejerna "jublade, busvisslade och applåderade igen. "GIRLPOWER! Jag lyckades resa mig upp och höll mig skakande fast i ringrepet och grät av smärta och rädsla, en av tjejerna kom fram och höll mikrofonen mot mig, "Du trodde inte hon skulle ha en chans mot dig, och nu står du här och gråter av rädsla för henne. Hur känns det?" "Hon är totalt överlägsen mig! Jag har lärt mig en nyttig läxa!" Vad säger segrarinnan då? Hon sa i mikrofonen: "Jag brukar inte trycka ner de svaga, men är man en katig macho-tönt så är det riktigt roligt att krossa honom, skrattade hon.

Nästa rond var det brottning, submission-wrestling, där var det flera tonårstjejer som klassade ut mig, med olika strypgrepp.

Den ordinarie tränaren var inte där idag, han hade aldrig tillåtit sådan hård sparring. Du vet att allt det här hamnar på Youtube va?

Jag visade mig aldrig mer där. Jag slutade med kampsport helt.
TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
5

Svar till Per_vilsen_man [Gå till post]:
Vad vill du säga med detta?

The leetest herperderper

Lainen
Visningsbild
P 32 Hjälte 780 inlägg
0
Jo det hände!

Ingen status

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 981 inlägg
3
Jag förstår inte alls poängen med tråden, men visst händer det att tjejer besegrar män, inom så gott som allting.

Jag är en nästan 2 meter lång kille, men när jag tränade Jiu Jitsu var det vardagsmat att bli kastad i mattan av småtjejer. Visst kan muskelmassa och räckvidd genom längd vara till min fördel, men det betyder inte att man per automatik behöver vinna över den "lilla" tjejen.

Even boys have something to say if you listen long enough

SkalmanOnDrugs
Visningsbild
P 34 Göteborg Hjälte 2 758 inlägg
1

Svar till godis-apa [Gå till post]:
Gäller för jiu jitsu möjligtvis som till stor del handlar om teknik och rörlighet. Det är däremot en väldigt stor skillnad i kampsporter som är full contact, typ muay thai. Män och kvinnor tävlar i olika klasser av en anledning, skillnaderna i fysik är helt enkelt för stora.

Du måste konstruera ytterligare pyloner

Per_vilsen_man
Visningsbild
Kändis 4 inlägg
Trådskapare
0

[svar:SkalmanOnDrugs:4399732]
Hej alla!
Någon/några av mina kollegor har "haft kul" när min surfplatta legat framme och skrivit saker i mitt namn. De vet att jag tränar MMA. Hela storyn är uppdiktad! Ni ser ju själva hur överdrivet det är! Skulle de ha filmat det där och stått med en mikrofon och intervjuat mig när jag står och lipar efter att ha fått stryk av en tjej då hade det ju GARANTERAT legat på Youtube nu, eller hur?

Jag har satt upp en stor skylt på anslagstavlan att den/de som gjort det här är välkomna att komma till gymmet och möta mig i MMA-buren. Ett tusen kronor till den som klarar två minuter mot mig utan att ge upp. Vissa har blivit väldigt tystlåtna efter det.
Jag har nu ordnat så att man inte kommer in i min surfplatta utan lösenord.

Likaså "mitt" inlägg om Koranen... De som vet vem jag är vet att jag HATAR islam !!!

Beklagar att ni fått ta del av de här "roligheterna". Liknande saker hände en gång när jag lämnade min Facebook påslagen på jobbet.

Som sagt: Beklagar...! Hoppas vi hörs här på sajten under seriösa former.

Peace! /Per
imnotree
Visningsbild
P 32 Kändis 267 inlägg
5
Svar till Per_vilsen_man [Gå till post]:
Det råkade alltså bara bli så att du skapade ett konto ~1h innan dina arbetskamrater MITT I NATTEN på en tisdag fick tag på din surfplatta och skrev ett inlägg i en nästan ett år gammal tråd, på Hamsterpaj av alla sidor?

Shit, jag köper den förklaringen alltså!

But we missed the point the whole way along. It was a musical thing and you were supposed to sing and dance while the music was being played.


Forum » Fritid » Sport » Kvinnor vinner över män i kampsport allt oftare!

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons