Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hjälp! kommer inte in på min facebook!

Skapad av Borttagen, 2019-06-26 02:15 i Elektronik & teknik

5 629
5 inlägg
0 poäng
DasBoot
Visningsbild
P 27 Legend 20 inlägg
0
Så nu har det hänt något med min facebook konto. Märkte att linkar från PSN började läggas up från mitt konto på facebook men det stod att Facebook automatiskt tog bort dem, så jag tröck på någon knapp som jag inte kommer ihåg och nu får jag bara denna skärm hela tiden

https://gyazo.com/c92959f335dc2c8f995d337b99ff6110

Finns inte ett ända sätt att komma förbi denna skärm. Trycker förbrilt på "Get started" men ingenting händer. Har bytt lösenord typ 5 gånger nu men har inte fixat något alls. Får samma skärm från appen på mobilen, och det finns ingen support eller fix på nätet om detta. Så vänder mig hit eftersom jag har ingen aning om vart annars jag ska gå, så om någon vet hur man fixar detta, snälla hjälp

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 981 inlägg
0
Å ena sidan vill jag säga att det bara borde vara att kontakta Facebooks support. Å andra sidan har jag googlat lite snabbt och det verkar väldigt svårt att hitta hur man gör för att komma i kontakt med en faktiskt människa.

Det enda man egentligen hittar verkar vara deras hjälpcenter.
https://sv-se.facebook.com/help/
Tyvärr är det inte helt uppenbart vad ditt problem skulle gå under för kategori.

Eventuellt skulle du kunna skapa en tråd här:
https://sv-se.facebook.com/help/community/?t=512260425478475&st=412934462136262&rdrhc;
Vet inte om det skulle hjälpa dock, då det uppenbarligen är någonting som inte fungerar som det ska när knappen du bes klicka på inte fungerar..

Annars finns det här, om du tror att ditt konto missbrukats av en person eller ett virus.
https://www.facebook.com/hacked
Enligt texten i länken så kommer du få hjälp att logga in igen så att du kan återfå kontrollen över din information. Potentiellt kan det vara ett alternativ, att du genom det här kan komma i kontakt med en människa. Om inte annat känns det åtminstone som någonting som ditt problem är relaterat till och du kanske kan ta dig vidare därifrån

Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Fritid » Elektronik & teknik » Hjälp! kommer inte in på min facebook!

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons