Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hormonspiral? bra eller krångel?

Skapad av Milary, 2018-08-22 14:35 i Hälsa, kropp & pubertet

1 538
2 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
Milary
Visningsbild
F 19 Stammis 10 inlägg
0
Hello! Är 18 och har funderat ett tag på att skaffa hormonspiral, men jag har hört så många olika berättelser av det. Vissa har haft problem och mensvärk i 2 månader i sträck, och andra har haft mens i 1 månad nu. Någon som har några bra erfarenheter? Skriv gärna mindre bra också, för behöver all hjälp jag kan få!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

guessmyname
Visningsbild
F 25 Markaryd Kändis 1 999 inlägg
0
Svar till Milary [Gå till post]:

Satte in min våren 2015.

Bra: Har inte haft mens sedan dess (hade 1 blödning inom de första 6 månaderna som varade i typ 10 h kanske och var bara några ml). Märks inte att den är där alls.
Dåligt: Fick ont vid penetrerande sex i ca 1 månad efter. Gick till ungdomsmottagningen 2 gånger för att kolla upp det men dem kunde inte se ett samband då det inte var tappen som gjorde ont. Tror ändå att det måste ha något med spiralen att göra. Hade jag hårt sex så kunde det börja blöda lite dem första 6 månaderna (men gjorde inte ont).

Summa kardemumma: Spiral är det absolut bästa valet jag gjort ! Inte haft några problem alls dem senaste 3 åren. Den har varken krånglat eller gjort ont, inte varit i vägen vid sex.
Men framförallt, jag har inte blivit gravid.

robin söker ny sexpartner.


Forum » Ungdom » Hälsa, kropp & pubertet » Hormonspiral? bra eller krångel?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons