Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Jag vill bli längre? kan jag bli längre? med holyf

Skapad av Langebbe, 2018-12-13 19:56 i Hälsa, kropp & pubertet

2 232
7 inlägg
2 poäng
Sex och blandat
Langebbe
Visningsbild
P 35 Stammis 5 inlägg
1
Kortväxt är ett tillstånd som påverkar människor psykiskt och socialt. Personer som ligger under standarden är mer stödjande i sina bilaterala relationer än långa individer. Dessutom är kortväxt som orsakar brist på självförtroende inte längre ett problem. Om du frågar dig själv, kan jag bli längre? så hittar du svaret här. På grund av de utvecklade kirurgiska metoderna är det nu möjligt att förlänga individernas längd. Metoderna som används i denna mening inkluderar Holyfix metoden. Hur applicerar man Holyfix enheten?

Hur man applicerar Holyfix?

Holyfix, en av de mest använda förlängningsmetoderna, anses som en ogiltig metod av vissa experter. Denna metod, som delar medicinvärlden i två, föredras av många. Endast personer som upplever kortväxt kan dra nytta av denna metod. Eftersom individer som har problem med dvärgväxt och som har oproportionerliga armar eller ben kan också dra nytta av denna metod. Om du frågar dig själv, kan jag förlänga min längd? så hittar du svaret här. Under förlängningsprocessen med Holyfix metoden utsätts patienten för nödvändiga undersökningar. Om undersökningen visar att patienten är berättigad till operation, initieras processen. För detta måste patienten vara på sjukhus dagen före operationen. Därefter bestäms anestesimetoden som skall tillämpas under operationen.

Med denna metod skapas upp till 4 cm snitt på de områden som krävs för att höja. Dessa skär kan sedan appliceras internt. Det är emellertid inte nödvändigt att ta stygn. Benen är skuren och benet är avskuret. Speciella naglar appliceras på de skurna benen. Vid denna tidpunkt bör man se till att nageln inte sammanfaller med venerna och nerverna. Annars kan olika komplikationer uppstå. Efter att naglarna applicerats på benen heter enheten som heter Holyfix och placeras i metoden. Denna enhet förblir i patientens ben efter operationen. Om du vill bli längre så kan du det med Holyfix. Med Holyfix metoden varar förlängning operationen ca 2,5 timmar. Längden på patientens vistelse på sjukhus bestäms av mängden förlängning.

Holyfix metoden kan göras av olika skäl. I den meningen gäller individer som har problem med dvärgväxt använda denna metod. Det rekommenderas dock att individer är 19-20 år eller äldre för denna operation. Vid behov kan Holyfix metoden användas vid yngre åldrar. Längden på sjukhusvistelsen efter operationen varierar mellan 4 och 7 dagar.

Jag själv har genomgått denna operation. Om du har frågor angående Holyfix så kan ni alltid kontakta mig.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

guessmyname
Visningsbild
F 26 Markaryd Kändis 2 007 inlägg
1

Svar till Langebbe [Gå till post]:
Känner ju personligen att 4 cm inte är tillräckligt för att man ska vela kapa benen dock.

robin söker ny sexpartner.

Langebbe
Visningsbild
P 35 Stammis 5 inlägg
Trådskapare
0

Svar till guessmyname [Gå till post]:

Det är inte 4 cm, det är mellan 5-6 cm från smalbenen och 6-7 cm från låren. Det gör en stor skillnad kan jag lova


bot
Visningsbild
14 Veteran 58 inlägg
0
Är ju både billigare och enklare att bara slå av benen på sig själv o dra isär skiten och staga med första bästa träbit
Langebbe
Visningsbild
P 35 Stammis 5 inlägg
Trådskapare
0

Svar till bot [Gå till post]:
Om det vore så enkelt visst


Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Jag vill bli längre? kan jag bli längre? med holyf

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons