Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Måste man få sitt hjärta krossat?

Skapad av Anonym, 2011-10-27 11:08 i Sex & Sinne

3 397
5 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
0
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
Hej på er/dig,
jo jag har ett problem, fucking jävla skitproblem faktiskt: Jag är kär i en kille i min klass, han är lika gammal som mig och jag älskar honom jättemycket! Jag är ny i klassen och började nyss(i början av terminen, jag bor i belgien så vi började i september) i den skolan. Men. Han är också kär i en annan tjej som är 2 år yngre än honom och han är jättesöt och trevlig och vi är ganska bra vänner och så... Men det känns inte så jättebra längre... Jag gråter ibland för att han inte gillar mig(och då menar jag inte att han inte gillar mig men att han inte tycker om mig som jag gör om honom). Mamma o pappa vet att jag är kär i honom men han vet inte och ingen annan heller. Så för några dagar sa jag att han var kär i någon annan och då sa hon: jag har också varit med om det här så jag vet hur det är. Och du kommer få hjärtat krossat några gånger till, alla frå det. Så jag nickade och gick upp på mitt rum men tänkte egentligen: Varför ska jag få hjärtat krossat flera gånger när jag inte behöver?
så om ni kan svara på min fråga snabbt så skulle jag bli mer än glad!
frågan: varför ska jag få mitt hjärta krossat flera gånger för?
och: Är det så för alla, som mamma säger???
tack så mycket för att ni har startat denna sex o blandat-grej för annars hade jag inte haft någon att vända mig till med mina konstiga sex-frågor!!!
PS. Ni har hjälpt mig med många andra frågor som har gjort det lättare för mig. :)

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

filippa
Visningsbild
Kändis 183 inlägg 87 svar i S&S
0
Ja, din mamma har tyvärr rätt. Du kommer antagligen få ditt hjärta krossat många gånger, precis som alla vi andra. Det är hemskt och kan kännas meningslöst, men försök tänka att du blir starkare och lär dig något varje gång. Det är faktiskt det här som är livet.

Och när du väl hittar en person som det fungerar med, så har du lärt dig av dina andra kärlekar och är förhoppningsvis förberedd och vet hur du ska hantera det mesta.

Personligen tycker jag att det finns något vackert med ett krossat hjärta. Hur fruktansvärt det än må vara, så har man i alla fall älskat. Och det är en fantastisk sak att ha upplevt.

Självklart finns det även de som aldrig får sitt hjärta krossat, men har man då verkligen levat?
Bollivar
Visningsbild
28 Kändis 716 inlägg
0
Alla har så negativ attityd. >: Jag har haft flera partners, men har aldrig fått mitt hjärta krossat. Inte heller har jag krossat någon annans. Nu är jag iofs endast 19, men min poäng är att bara för att ett förhållande tar slut så betyder inte det att den ena partnern måste få sitt hjärta krossats.
Fishie
Visningsbild
F 29 Linköping Hjälte 4 782 inlägg
0
Som ovan säger .
Bara för att man avslutar ett förhållande så behöver man inte bli "krossad" .

mentalt sjuk ๏̯͡๏)

SWE000FIN
Visningsbild
P 25 Hjälte 158 inlägg
0

Svar till Anonym [Gå till post]:
Gör som jag: Skit i kärlek, det kommer ändå inget gott av det i slutändan :P

Du har fel.


Forum » Livet » Sex & Sinne » Måste man få sitt hjärta krossat?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons