Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

15 år bantningspiller

Skapad av Tilda89, 2016-11-28 13:29 i Mellan Himmel och Jord

3 418
8 inlägg
3 poäng
Tilda89
Visningsbild
Legend 1 inlägg
0
Hej! Jag är en 15årig tjej som inte är nöjd med siffrorna vågen visar. Jag har fått Apotekets bantningpiller XL-S medical av en kompis, jag har läst om dom och står att men inte bör ta dom om man är under 18 år, jag skulle veta varför, är det farligt och isåfall, vad kan hända?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Patrikp
Visningsbild
P 27 Karlskrona Hjälte 1 187 inlägg
3

Svar till Tilda89 [Gå till post]:
Varför behöver du bantningspiller? Ät mindre, träna och drick mycket vatten så ska du se att du tappar vikt.

HareKrishnas gud sedan 2014

drainbramaged
Visningsbild
F 23 Kändis 2 inlägg
0

Svar till Tilda89 [Gå till post]:
Du behöver verkligen inte ta piller med alla möjliga sorters preparat för att gå ner i vikt. Gå istället till en nutritionist som kan räkna ut ditt BMI och hjälpa dig med kosten. Se också till att röra på dig, börja i någon sport du är intresserad av! Och om du är en person som inte är mycket för föreningsliv så kanske gymmet eller löpning/joggning är mer din grej?
Så länge du äter bra mat enligt kostcirkeln och rör på dig så ska det inte vara något problem. Lycka till

Jag hette tidigare grsdl

Makkie
Visningsbild
P 26 Kristianstad Hjälte 179 inlägg
0

Svar till Patrikp [Gå till post]:
Folk har helt enkelt inte tid att vänta så länge på att gå ner i vikt på det legitima sättet, under tiden mår folk oftast väldigt dåligt över en väldigt lång tid.

Jag är här! Var är du?

Chubaka
Visningsbild
P Hjälte 627 inlägg
0

Svar till Tilda89 [Gå till post]:
Vilka siffror som står på vågen skall du inte utgå ifrån. Skulle jag följa BMI och vågen, så är jag grovt överviktig trots att faktumet är att jag är vältränad. Du ska utgå från hur du mår, energi och inte siffror på en våg.

Varför tabletterna inte bör tas av människor under 18 är bla
- Man växer fortfarande och kroppen utvecklas, vilket kan ge tex mag-tarmbesvär eller andra biverkningar (under tiden man växer så utsöndrar man mer hormoner än vuxna, som kan krocka med ämnena i tabletterna)
- Är man ung bryr man sig kanske inte heller om att följa instruktioner så bra. Vissa ämnen får ofta inte blandas med tabletter eller medicin, eller att man måste vara väldigt noga att få i sig nåt ämne samtidigt för att inte orsaka tex njur eller leverproblem.

Tabletter är inget som man skall eftersträva att använda. Även fast jag ogillar använda BMI som jämförelse, men man ska inte använda sånt här om man har BMI under 18-19 heller(BMI är inte svartvitt, beror helt också på kroppsbyggnad och muskulatur)

Sedan håller jag med övriga. Om du inte tränar/rör på dig, börja träna lite. Ut och gå 30 min per dag, bli medlem på något träningscenter och gå på 1-2 träningspass i veckan med någon kompis. Tänk på hur ofta man äter och att man äter regelbundet (ett förslag är att äta nåt litet ca 3 timme, för att hålla blodsockernivån jämn. Tex frukt, smoothie etc mellan frukosten, lunch och middag), att inte små äta (unna dig godis, läsk, skräpmat till fredag och lördag som en liten belöning och mål och ät bra och varierat resterande dagar i veckan).Sluta förfölj mig! -_-

Patrikp
Visningsbild
P 27 Karlskrona Hjälte 1 187 inlägg
0

Svar till Makkie [Gå till post]:
En stor del av att tappa vikt är att faktiskt hålla din målvikt. Och det lär du inte göra om du inte aktivt ändrar vanor.

HareKrishnas gud sedan 2014

fotsvampen
Visningsbild
F 28 Legend 2 inlägg
0

Svar till Tilda89 [Gå till post]:
Tycker inte du ska banta om du är 15. Kroppen är inte färdiväxt o det kan påverka din hjärna i längden. vänta till 20 :):):)))

BagnusMetner
Visningsbild
P 26 Legend 15 inlägg
0

Svar till fotsvampen [Gå till post]:
Tråden är 2 år gammal.


Forum » Mellan Himmel och Jord » 15 år bantningspiller

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons