Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

åka till tjernobyl vid 12 år

Skapad av GalenBanan, söndag 10/2 17:13 i Mellan Himmel och Jord

1 096
5 inlägg
1 poäng
GalenBanan
Visningsbild
P 12 2 inlägg
0
Hej, jag är en grabb på 12 år som väldigt gärna skulle vilja åka till Tjernobyl på en guidad tur. Dock är de enda turerna jag har hittat 18+ på, så jag undrar om någon känner till ett företag som gör guidade turer till Tjernobyl, där det är ok att vara 12. Tack på förhand!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Amanda0043
Visningsbild
F 18 Entertainansvarig Administratör 245 inlägg
0
Det är förmodligen av hälsoskäl som de inte låtar folk under 18 år åka dit..

Det är inte lätt när det är svårt

Guud
Visningsbild
31 Göteborg Ordningsvakt 2 267 inlägg
1

Svar till GalenBanan [Gå till post]:
Det är bara och vänta, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

BaconBrallor
Visningsbild
P 27 1 inlägg
0
Tjena, jag vet verkligen inte om det finns guidade turer för dem som är under arton år, eftersom det handlar om att man åker till ett riskområde, och man måste nog skriva på papper som har med hälsan att göra (om jag nu tänker i rätt banor). Det skulle vara om du åker med en vuxen. Typ en föräldrar.

Yo!

Nietzscheas
Visningsbild
P 22 4 inlägg
0
Jag vill bara påpeka att ett guidat dagsbesök till Tjernobyl exponerar personen för ungefär samma strålningsmängd som den man får från en interkontinental flygning från Stockholm till New York. Ukraina har valt att lagstifta en artonårsgräns för inträde till området eftersom det fortfarande finns platser där bakgrundsstrålningen är betydligt högre och även om de guidade turerna undviker dessa farozoner så finns ju risken att en person väljer att avvika från turen och vandra in i dem, varför man helt enkelt inte anser att barn är passande att ha med sig på turer.

Forum » Mellan Himmel och Jord » åka till tjernobyl vid 12 år

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons