Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Flyttahemifrån-ångest

Skapad av Milary, tisdag 15/9 11:08 i Mellan Himmel och Jord

743
3 inlägg
0 poäng
Milary
Visningsbild
F 20 Veteran 23 inlägg
0
Jag har fick meddelande att jag fått en lägenhet idag, ska flytta in om ca 1,5 månad.
Bor med min familj och husdjur, och nu efter att jag faktiskt fått en lägenhet känns det jättejobbigt att lämna de... är 20 år och har velat flytta hemifrån sen länge, och har sökt i typ 6 mån, utan att få nåt. Men nu så. Jag är jättetaggad, men får typ panik över att jag inte ska bo med de längre.. Antar att det är normalt, men hur kändes det för er när ni flyttade hemifrån för första gången??

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Emmett
Visningsbild
F 27 1 inlägg
0

Svar till Milary [Gå till post]:
En själv är 27 och har flyttat till studentlägenhet 2 gånger, så din situation låter som ett mirakel, från mitt perspektiv! (jag bodde visserligen i en värdelös liten stad utan några tillgängliga arbeten (och knappt lediga boenden för den delen))

Men absolut att det är 100% naturligt att ha ångest, det är fullkomligt lungt att känna dig nervös. Det är ju sån stor del av livet som förändras när man ändrar miljö runtom sig, och även gör det utan resten av familjen, oavsett hur länge man har väntat på det.
Jag är dock helt säker på att du kommer må fantastiskt efter ett litet tag, så fort du börjar inreda och "leva-in" och känner av friheten i din nya lya!

Milary
Visningsbild
F 20 Veteran 23 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Emmett [Gå till post]:
Tack för svar! Känns bättre redan. Jo, du har rätt. Så fort jag bor in mig lite och börjar inreda kommer jag nog känna mig mer hemma. Har drömt om det sen länge, att få inreda sitt eget ställe


Forum » Mellan Himmel och Jord » Flyttahemifrån-ångest

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons