Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Flyttar

Skapad av adermalm98, 2015-02-04 12:39 i Mellan Himmel och Jord

7 550
2 inlägg
1 poäng
adermalm98
Visningsbild
F 25 Kändis 2 inlägg
0
Jag har bott i samma stad i drygt 10 år och helt plötsligt fastnade jag i tanken vid att flytta för ungefär 1 månad sen. Så nu står jag här med 3 resväskor framför mig å tänkt bosätta mig hos min mamma nära Luleå. Jag har alltså hoppat av skolan å sökt till Luleå . Och jag undrar vad ska man syssla med tills höst terminen börjat? Hur ska man kunna lära känna människor i en ny stad om man verkligen inte känner en kotte där?
några tips och idéer? Och eftersom jag inte har studiebidrag längre hur kan man tjäna snabba pengar ?

nybakad ! skriv till mig :D

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
1

Svar till adermalm98 [Gå till post]:
Hobbys där man träffar folk, eller eventuellt kurser som kommunen ordnar? (matlagning, träning, snickra/virka/sticka m.m.)

Reklamutdelar hos posten kanske är ett alternativ för pengar. Vet inte hur det är med städfirmor nu för tiden om man måste ha utbildning för det. Sen så kan du ju alltid fråga jobb till nån glasskiosk när det blir sommar.

20.12.2007 <3


Forum » Mellan Himmel och Jord » Flyttar

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons