Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

När var du lyckligast sist?

Skapad av Snappy, 2016-01-23 20:56 i Mellan Himmel och Jord

5 522
7 inlägg
3 poäng
Snappy
Visningsbild
Kändis 1 inlägg
0
Kanske en personlig eller direkt fråga för många, men när var du som lyckligast? Vissa som läser kanske lever på sin peak just nu, så då blir svaret enkelt, men jag kom bara att tänka på frågan nyligen. Jag är inte deprimerad eller olycklig, mitt liv flyter väl på, men när var jag lycklig "på riktigt" sist? Jag tror det var när jag fortfarande gick på gymnasiet. Då gick man till skolan var dag, mötte kompisar, och visste precis var man var i livet. Jag kanske inte visste det då, men då var jag nog lycklig på riktigt.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

bonbon
Visningsbild
P 25 Hjälte 1 054 inlägg
1
beror på hur länge man måste vara "lycklig", det kändes jävligt bra att sitta på bussen och lyssna på musik i eftermiddags men så fort musiken försvann så var det roliga över. Jag var nog lycklig i nån dag på första dan på dreamhack summer 2015, då kännde jag mig jävligt hemma. Fast när jag på ett 3 veckor långt läger mellan 9an och första ring... Det ligger på en ö i skärgården, helt avskilt, utan mobiler, med 13 andra jämnåriga, könsblandat, bodde i samma hus, sommar. Kan vara den bästa tiden i mitt liv.

En vis man sa en gång ingenting, ty han var vis

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
3
Svar till Snappy [Gå till post]:
Det beror lite på hur man definierar "lyckligast sist".

Senast jag kommer ihåg att jag var lycklig var det över materiella ting, jag fick en sak som jag velat ha väldigt länge, men jag tvivlar på att det är vad du avser.

Om vi tänker lite mer långvarigt så vet jag faktiskt inte, det finns väl 3 saker jag kommer att tänka på, alla relaterade till tjejer och relationer. Det kanske låter smörigt, men jag är en sån där person som är förälskad i känslan av att vara förälskad.

Den ena är med min första flickvän. Jag och en av mina närmsta kompisar förälskade oss i ett kompispar av tjejer, det var rakt av absurt hur det där ens gick ihop. Tjejen jag gillade gillade mig och tjejen han gillade gillade honom, det är märkligt hur saker bara faller på plats ibland.. Vi spenderade i alla fall större delen av den sommaren hemma hos dessa två tjejer. De var väldigt annorlunda från vilka vi var. Jag är personligen relativt noggrann av mig, går runt och tänker alldeles för mycket och tjejerna vi träffade var precis tvärtom. Det var underbart att fly från sig själv lite, att på riktigt koppla av, lära sig slappna av lite och njuta av att bara vara, inte se så allvarligt på allting hela tiden. Jag lärde känna massa nytt folk, folk som jag aldrig hade kommit i kontakt med i vanliga fall. Det var en underbar, om än aningen märklig sommar, men jag var definitivt glad.

Den andra gången är en semesterflirt med en tjej. Vi åkte utomlands jag och familjen, men redan första dagen sprang jag in i två tjejer på vårt hotell. De bodde på samma hotell som oss, var trevliga och ville ha med mig ut, så jag spenderade mer tid med dem än jag spenderade med familjen. Jag föll stenhårt för en av tjejerna och hon föll för mig med. Jag minns hur jag och den här tjejen simmade några hundra meter ut i medelhavet på en luftmadrass för att få vara ifred lite och satt där ute och pratade ända tills solen gick ned. Förmodligen det mest romantiska jag varit med om och det var helt oplanerat.

Det tredje jag kommer att tänka på måste vara min senaste flickvän. Vi hade känt varandra väldigt länge, men bara som vänner. Jag hade länge vetat att hon gillat mig och var själv intresserad av henne, men på grund av långa avstånd så verkade något mer än vänskap orimligt. På något vänster slutade det ändå med att vi gled närmre och närmre och en natt hade det gått så pass långt att vi bestämde oss för att vi lika gärna kunde ge det hela en chans. Jag sov inte mycket den natten, jag var väldigt upprymd. En märklig kombination av glädje över att få precis vad man vill ha och oro över hur pass bra vi kommer att klara av denna distans. När jag några månader senare satt där på flygplatsen och väntade, när jag såg henne smått vilsen se sig omkring på flygplatsen, när man stod där och omfamnade henne, förstod att hon äntligen var här, då var jag väldigt lycklig. Att längta efter någon så länge, att ha legat vaken om nätterna och skrivit, men inte kunnat hålla om varandra och sedan plötsligt stå där på flygplatsen och ha henne i famnen, det kändes rakt av overkligt.

Even boys have something to say if you listen long enough

TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
-1

Svar till Snappy [Gå till post]:
You only miss the light when it's burning low.

The leetest herperderper

Drickz
Visningsbild
P 30 Umeå Hjälte 768 inlägg
0
Lycklig? Idag, igår, i förrgår. Man får ju ta sin vardag som den är. Även om inte varje dag är fantastisk är det ju ingen idé att lipa.

Lyckligast var jag nog när jag och flickvännen bestämde oss att vi faktiskt skulle vara ett par för 1½ månad sen.

Ingen status

Aemilian
Visningsbild
P 32 Kändis 15 inlägg
0
När jag tog en ordentlig lina.

Dessvärre avtog det hela efter någon timme, och det hela var ingenting annat than a fucking chemical alteration.

Fuck life
& fuck reaching for the sky

Being happy is reserved for the priviliged
and to be fair and honest, I have come a long way since I embraced my situation

Nu för tiden försöker jag att spendera den lilla energi jag har i att stötta andra som verkar vara jag citerar "värda" en hjälpande hand eller som jag anser respektabla nog för att förtjäna och luta sig på min axel om så behövs.

Fuck all else.
And fuck all of you :)

Ingen status

Lennon
Visningsbild
P Hjälte 158 inlägg
0
Ca 1 år sedan. Om jag inte räknar med sm-guldet i höstas

Dale a tu cuerpo alegria macarena


Forum » Mellan Himmel och Jord » När var du lyckligast sist?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons