Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Sökt gymnasium och ska flytta snart hjälp!?

Skapad av jaduvethan, 2013-05-21 15:12 i Mellan Himmel och Jord

12 058
3 inlägg
0 poäng
jaduvethan
Visningsbild
Hjälte 1 inlägg
0
tjenare nu är det så att hela familjen ska flytta i sommar ca 100 mil ifrån där jag bor. Jag har inte haft några planer på att flytta så jag sökte gymnasium i kommunen där jag bor nu . Har ångrat mig och känner att jag vill flytta med till samma stad . Min fråga är : kan jag göra något? linje byte eller något åt det alls för jag tänker inte flytta dit och behöva vänta ett år för att att få söka till skolan igen. hjälp mig hamsterpaj finns det något jag kan göra?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Jopmok
Visningsbild
P 27 Hjälte 1 552 inlägg
0

Svar till jaduvethan [Gå till post]:
Du behöver inte oroa dig. När man börjat 1an på gymnasiet kan man byta skola eller linje långt in på första terminen, så det är verkligen inte så strikt som man kan tro eller kört heller för den delen. Men med tanke på att du ska flytta så precis när skolan börjar och du inte skulle börjat i någon skola öht. kanske det blir lite annorlunda. Men med tanke på att det är så långt framöver ser jag verkligen inte varför det skulle vara något problem att söka in till ett gymnasie där ni ska flytta.


Forum » Mellan Himmel och Jord » Sökt gymnasium och ska flytta snart hjälp!?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons