Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Minskar antagningspiängen?

Skapad av Borttagen, 2019-02-01 00:55 i Mellan Himmel och Jord

1 429
2 inlägg
4 poäng
Messi1010
Visningsbild
Legend 14 inlägg
0
Hej!

Har varit inne och kollat lite på antagningspoängen för läkare genom att söka med sina betyg. Det jag märkte var att de senaste åren minskar antagningspoängen och undrar vad det beror på och om de kommer att fortsätta att minska det beror mest på eftersom jag vill söka till läkarlinjen. Men vad kan det bero på är det för de har ökat mängden platser i varje universitet eller har det något med att göra med betygssystemet eller vad?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

MandarinaDuck
Visningsbild
P Stockholm Hjälte 2 370 inlägg
4

Svar till Messi1010 [Gå till post]:
Det råder högkonjunktur vilket innebär att fler jobbar istället för att söka högskoleutbildning. Har du otur vänder det innan du har fått dina argumenterande texter godkända.

Men ett medvetande står över alla, det är drömmarens; för det finns inga hemligheter, ingen konsekvens, inga skrupler, ingen lag


Forum » Mellan Himmel och Jord » Minskar antagningspiängen?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons