Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Orgasm?

Skapad av Anonym, 2011-08-25 14:16 i Sex & Sinne

1 966
2 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
0
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
Hej sexperterna!

Jag är en tjej som är 17 och har ett litet problem. Jag har aldrig fått en orgasm, varken när jag onanerar (som inte alls är nå skönt) eller när jag har sex. Jag har en kille och han mår typ dåligt över att jag inte får någon när vi har sex och sen mår jag dåligt för att det känns som det är fel på mig.

Jag har börjat med p-piller (gått en månad nu) och jag har märkt av att jag har blivit kåtare så jag vill ha sex hela tiden. Det är skönt att ha sex men inte tillräckligt så att jag får orgasm.

Vad ska jag göra för att få orgasm? :(

Tacksam för svar!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

filippa
Visningsbild
Hjälte 183 inlägg 87 svar i S&S
0
Det framgår inte om du har fått en klitorisorgasm någon gång? Det är hursomhelst mycket vanligt att endast eller lättast kunna komma genom klitorisstimulering. Men det går också att komma vaginalt - genom den så kallade g-punkten.
Det kan dock vara svårt och för en del tar det flera år innan de lär sig hur medans för andra går det jättelätt.

Det är förstås olika för alla exakt var g-punkten sitter på just dem men någontans på ovansidan inne i slidan. Testa dig fram själv för att se hur just du fungerar. (se bilden http://nyheter24.se/incoming/article584158.ece/ALTERNATES/img514x344/gpunkt.jpg)

En sida som beskriver jättebra om kvinnlig orgasm och utlösning hittar du här: http://www.girltalk.se/story.asp?storyID=23

Med allt detta sagt tycker jag inte att du och din pojkvän ska haka upp er så mycket på själva orgasmen. Sex är ju, som du skriver, skönt ändå!
Ta det lugnt och stressa inte utan låt det bara komma när det kommer.

Lycka till!

Forum » Livet » Sex & Sinne » Orgasm?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons