Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

överanalyserar jag ordet söt?

Skapad av SonGoku, 2019-01-20 00:40 i Kärlek & Relationer

2 021
4 inlägg
9 poäng
SonGoku
Visningsbild
P 30 Bromma Hjälte 72 inlägg
0
Tjena Pajjare!
Jag har en konstig fråga eller snarare en fråga framför allt till tjejerna!
Jag har varit på dejt med en tjej nu två gånger! Först satt vi på ett kafe och drack kaffe och bara pratade med varandra. Vi hade det jätte trevligt och fick svar från henne direkt efter att hon hade haft det trevligt. Efter det bestämde vi en ny träff där vi träffades på en restaurang och åt sushi! Jag sa till henne att jag inte brukar äta sushi men tänkte ge det en chans för hennes skull! Jag gillade det betydligt bättre vi satt garvade åt samma saker och hon log och allt! Sen när vi gick därifrån och väntade på bussen så tog jag tag i hennes midja höll henne nära sen gick jag in för en kyss varpå hon kysser mig tillbaka vi kysste varandra några gånger medans vi väntade på bussen. Hon sa mellan kyssarna att hon tyckte det var mysigt! Nu till problemet!

Hon skriver att jag är söt ungefär hela tiden!! Jag försöker koppla om hon är intresserad av mig som pojkvän eller om hon har Friend Zone at mig?
Jag ska ju tillägga vi halvt bestämde en träff nästa vecka men det var innan jag kysste henne. Har jag sprängt mina broar på pojkväns material ? Eller är det jag som överanalyserar ordet SÖT?

What situation is not improved by pizza?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
4

Svar till SonGoku [Gå till post]:
Det låter som att du är fylld upp till öronen av osäkerhet och överanalyserar skiten ur vad som har hänt.

Att hon kallar dig som kille för "söt" behöver i sig inte betyda någonting alls och jag skulle inte säga att det är någon som helst grund för att anta att du är "friendzonead". Om hon är okej med fysisk kontakt, om du hållit henne om midjan och ni kyssts ett antal gånger låter det som att ni redan där gjort avsevärt mer än man normalt brukar göra med sina vänner.

Even boys have something to say if you listen long enough

Guud
Visningsbild
36 Göteborg Administratör 2 523 inlägg
2
Hur ofta kysser man sina kompisar och kalla dem söta!?!? Är detta ens en riktig fråga?

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

MandarinaDuck
Visningsbild
P Stockholm Hjälte 2 370 inlägg
3
Alternativet är ju att hon är intresserad av att ha dig som husdjur. Sen får du avgöra själv vad som är troligast.

Men ett medvetande står över alla, det är drömmarens; för det finns inga hemligheter, ingen konsekvens, inga skrupler, ingen lag


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » överanalyserar jag ordet söt?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons