Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Problem med min hals

Skapad av ugly, 2020-01-02 17:10 i Hälsa, kropp & pubertet

7 664
5 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
ugly
Visningsbild
F 26 Veteran 16 inlägg
0
Jag har ett problem som hållit i sig sen den 30:e december och det är att varje morgon så vaknar jag med ett tryck över halsen. Jag är alltid helt slemmig så jag inte kan prata normalt, utan jag går runt med en ständig heshet. Jag har opererat bort halsmandlarna, så det är inget med det.
När jag hostat upp slem (ursäkta tmi), så är det grönt. Är det något jag behöver oroa mig över och vad finns det för huskurer mot heshet och slemhosta?

Tacksam för svar :)

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Guud
Visningsbild
36 Göteborg Administratör 2 523 inlägg Online
0

Svar till ugly [Gå till post]:
Låter rätt likt en vanlig halsinfektion, antagligen virus. Det finns inga dokumenterade huskurer som gör din friskare fortare, men många brukar säga att the med honung gör halsen mindre stram. Och undvik typ mjölk och andra produkter av den typen som bara ökar mängden slem.

Just nu skulle jag inte oroa mig om jag vore du, bara sova, äta bra och inte stressa tills dess att det läkt ut.

Går den inte över på två veckor så skulle jag föreslå att kontakta vc, då kan det vara en bakterieinfektion som behöver mer hjälp på traven.


I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow


Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Problem med min hals

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons