Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Rädd för att va gravid

Skapad av Kajsaandersson, 2018-12-19 12:08 i Sex & Sinne

756
2 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
Kajsaandersson
Visningsbild
1 inlägg
0
Jag är 16 år. Jag och min kille har alltid sex med kondom. men för en månad sen ungefär så hade vi sex utan, och jag hade då mens just då. Nu är min mens försenad i 5 dagar, risken är väl väldigt liten att jag är gravid?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P 26 Modereringsansvarig 3 860 inlägg Online
0

Svar till Kajsaandersson [Gå till post]:
Att vara några dagar sen när man är så ung är inte konstigt. Ja, sannolikheten att du blivit gravid när du haft sex under din mens är inte jättestor, men chansen finns alltid.

Vänta några några dagar till, men har du sen inte fått din mens efter det rekommenderar jag att du tar ett graviditetstest. Om inte annat så för att lugna nerverna, det är inte kul att gå runt i den ovissheten.

Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Livet » Sex & Sinne » Rädd för att va gravid

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons