Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Ragga brudar, ayaia napa?

Skapad av MackanBoY, 2018-07-02 18:28 i Hälsa, kropp & pubertet

2 399
2 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
MackanBoY
Visningsbild
P 19 Veteran 12 inlägg
0
Tjena! Snart ska jag iväg till Cypern på en festresa och är taggad. Jag undrar om det är någon som har lite erfarenheter om just såna här ställen, är det så lätt raggat som alla säger? Hur är brudarna där nere? Hur är folket där nere? är en kille på 18 år som inte skulle tveka på att mysa med en snygg brud i sänghalmen! Sen när jag ändå startar en tråd så undrar jag om ni kan rekommendera några bra barer/nattklubbar där, men även matställen.

Är för övrigt rätt vältränad och ser bra ut, så utseende mässigt så borde det nog inte vara några problem. Hur är priserna på strippklubbarna? Det är några saker jag undrar, tack i förhand!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

bot
Visningsbild
14 Veteran 54 inlägg
1
Hahahhaha, Om du ser så bra ut borde du ju veta hur man raggar brudar tycker ja.Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Ragga brudar, ayaia napa?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons