Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Ang u-tox urin prov screening

Skapad av Beaver89, 2017-02-17 09:42 i Alkohol, tobak & droger

3 930
3 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
Beaver89
Visningsbild
Stammis 2 inlägg
0
Jag har 90 mg concerta om dagen tänkte ta 20 mg extra medikinet varje dag vilket båda innehåller metylfenidat . Och jag sitter på rättspsyk och får lämna u-tox prover. Screening. Kan dom se exakt mängd jag tagit. Borde väll inte höja värdet särskilt mkt med bara 20 mg extra om dagen. Eller kommer dom säga att jag tagit för mkt? Tänkte att 20 mg borde inte göra särskilt stor skillnad på analysen eller har jag fel?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Lillan5000
Visningsbild
F 22 Linköping Veteran 95 inlägg
0

Svar till Beaver89 [Gå till post]:
varför vill du ta extra? om den vanliga mängden inte hjälper så kan du gå till läkaren och säga att du vill ha mer så spelar det ingen roll om det syns eller inte

Jag hette tidigare TjejSomSpelarPC

wigra
Visningsbild
P 21 Gnesta Kändis 790 inlägg
0

Svar till Beaver89 [Gå till post]:
U-tox prover har jag tagit på mina patienter ibland.. De vanligaste proverna visar endast positivt eller negativt. Sen går det att komplettera om man vill ha specifika koncentrationer ur urinen eller blodet.

there is no spoon...


Forum » Samhälle & vetenskap » Alkohol, tobak & droger » Ang u-tox urin prov screening 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons