Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Ska bli full för första gången!

Skapad av alexanderoddi, 2014-02-07 23:24 i Alkohol, tobak & droger

15 579
59 inlägg
98 poäng
Sex och blandat
Zmeroz
Visningsbild
P 33 Smedjebacken Hjälte 4 124 inlägg
6
Ibland behöver världen gallras. Låt honom.

Akta så jag inte kör ner min protes i halsen på dig!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

anilinan
Visningsbild
F 27 Hjälte 52 inlägg
0
Det mesta verkar redan vara sagt här, men slänger in min åsikt ändå.
Svar till alexanderoddi [Gå till post]:
För det första tycker jag att alkohol är en fruktansvärt onödig substans, av vad jag sett, hört och varit med om. Jag ser bara ont av det och anser att man kan klara sig alldeles utmärkt i livet utan det.

Själv är jag 17 år, aldrig druckit, bara varit på en fest och aldrig ens varit sugen på att smaka. På klassfesten förra året var jag den enda som inte drack. Jag körde "stenhårt" på läsk istället och det hade ingen annan problem med ("mer sprit till oss, hurra!").

Jag avråder dig från att dricka överhuvudtaget, men det är bara du som kan bestämma. Känner du för det: kör på och skyll dig själv. Naturligt urval är tyvärr något som dagens samhälle lyckats förebygga.

Hejdå och kul att du spenderade lite tid av ditt liv på Hamsterpaj! Kanske kommer du tillbaka, kanske inte!

Grillchips.

tankaren
Visningsbild
P 31 Hjälte 237 inlägg
0
Det klokaste du kan göra är att dricka riktigt svaga groggs.
häll i 2-4 cl vodka i en mugg o fyll upp med läsk. testa dig fram så försiktigt du kan.
Få i dig lite för mycket och hela kvällen kan bli förstörd.
(eller så dricker du inte alls)
PsykelTjuv
Visningsbild
P 32 Hjälte 3 487 inlägg
2

Svar till alexanderoddi [Gå till post]:
"Detta är alltså min första fylla och ska köra ALL IN. 15 shots minst med absolut vodka hehe!"

"Hoppas jag inte ligger med för många på festen hahah"

I wouldn't worry.


Du, tagga ner och sluta spela allan ballan. Ingen blir impad.

Jag och min polare drack den mängden i din ålder och vi blev båda grovt alkoholförgiftade. Om det inte hade varit folk som hade sett efter oss finns det goda chanser att vi hade kvävts i våra egna spyor.

Såatteh nä! Drick öl, det är garanterat mycket roligare!

Ingen status

KonkeyDong
Visningsbild
P 32 Solna Hjälte 873 inlägg
3
Innan jag svara så är du 14 år och borde inte dricka alkoholhaltiga drycker urhuvud taget, lagen finns pga. en anledning.

1. Vad kommer bli konsekvensen?
Om du nu dricker 15 shots Absolut så kommer du garanterat få minnesluckor, spya, göra bort dig, ambulans, risk för att kväva dig själv när du däckar, magpumpning, arg mor och far och en extrem dödsönskan dagen efter.

2. Nu när jag är full första gången, kommer jag vara omedveten om vad jag gör?
När man är full så blir omdömet sämre hos människan, alltså du kommer tänja ut dina gränser som du hade innan, t.ex så skulle du inte danska på bordet om du inte hade druckit, inte heller sagt att du älskar snubben i rutig skjorta.

Med det sagt så tycker jag absolut att du ska avstå sprit, däremot dricke 2-3 öl/cider i din egen takt, du kommer garanterat känna av det och ha väldigt roligt och säga till dina kompisar att du har varit full, samt slippa stora delar av fråga 1

Tillägg av KonkeyDong 2014-02-08 12:08

Tillägg: "Hoppas jag inte kommer ligga med för många" Det är absolut inget risk efter 15 shots då du inte kommer kunna stå på benen utan hjälp.

Ingen status

manodepresiv
Visningsbild
P 35 Hjälte 37 inlägg
0
Någongång ska ju vara den första....

Så varför denna moralpanik

Ingen status

CaptenHet
Visningsbild
F 26 Hjälte 2 inlägg
0
Hej 14 åring.
Jag tänkte ge dig ett litet råd. Om du hade tänkt dricka dig full på måndag då tycker jag att du ska iallafall ha en kompis eller flera som kan ta hand om dig ifall något skulle hända. Om man ska dricka ska man omges av kompisar som finns där när man behöver den.

kram JK

Kiss my ass bitches !

ImThePsycho
Visningsbild
P 29 Mölndal Hjälte 3 092 inlägg
3

Svar till alexanderoddi [Gå till post]:
Ska du dricka så tipsar jag dig att INTE dricka sprit första gången. Drick cider alternativt öl. Det blir man mätt på och då vet du lättare när det är dags att sluta.

Jag vill på sätt och vis säga "nej du ska inte dricka" men samtidigt var la inte jag bättre själv... Så jag kan bara ge dig mina tips.

Min första fylla, då var jag iförsig 15, så drack jag cider. Tror det räckte med 3 stycken 0.5 liters, minns inte vad det var för styrka på dom... Men iallafall så räckte det för att jag skulle få känna på ruset, jag hade en bra fylla, spydde inte, däckade inte men blev ändå lite lullig. Det är en bra första fylla om du frågar mig.

Som skrotnisse säger så är nog shots något att rekommendera. Delvis smakar det skit, och delvis lär du fan dö om du dricker 15 shots absolut. Tvekar på att jag hade haft en kul fylla på det heller.

Så kirra lite cider eller öl och drick sakta. Känn av för fan. Ingen gillar den som är fullast på festen och man vinner inget på det. Du får varken medalj eller brudar på att ligga och spy i en buske.

Lycka till, eller något! :)

Kastar sten på månen och skrattar åt min kreativitet ||

TrumBeroende
Visningsbild
P 31 Gustavsberg Hjälte 557 inlägg
0
Drick inte! Att ge råd till minderåriga om hur de ska dricka är väl vad som just nu gör att alkohol och andra droger börjar i allt tidigare ålder. Helst ska man inte dricka förenn hjärnan är färdigutvecklad. Men då TS finner det så coolt kanske det bara är att låta han troligtvis förstöra sin framtid med hans ynka hjärnceller. Sen ha kul när farbror blå knackar på hos dina föräldrar. Säger som zmeroz världen kanske behöver gallras.

anti rasista, antifascista!

Jokk
Visningsbild
31 Hjälte 9 867 inlägg
0

Svar till alexanderoddi [Gå till post]:
Strunta i shotandet så slipper du spendera kvällen vid porslinstronen.
Drick öl om du nu måste dricka, stadig fylla.

flizan

Hampys
Visningsbild
P 32 Helsingborg Hjälte 1 471 inlägg
0

Svar till alexanderoddi [Gå till post]:
Vill du veta vad som händer första fyllan om du dränker dig i vodka? Du säger dumma saker, gör saker du definitivt kommer ångra, åker på stryk, spyr, pissar ner dig och mår kass i två dagar.

Drick något som inte är så starkt i alkoholhalten och drick varannan vatten. Det tar ett tag innan alkoholen går ut i blodet och dricker du för mycket på en gång kan fyllan därför komma som en lite överraskning och då finns det inte mycket mer att göra åt saken.
Du vill inte sluta festen halv nio med huvudet i toaletten eller hur?
Käka stadigt under dagen och drick inte mer än du pallar bara för dina polare hetsar. Hur mycket man tål är väldigt individuellt.

Mot oändligheten och vidare!

Hultine
Visningsbild
P 33 Hjälte 116 inlägg
-2
15 shots om dagen är bra för magen :)

Jag hette tidigare Springsteen

iteachz
Visningsbild
P 26 Trollhättan Hjälte 312 inlägg
3
Fall inte för grupptryck, gör det inte alls!

6677

Existenz
Visningsbild
P 29 Hjälte 2 360 inlägg
0
Min första fylla var trevlig, började med lite whiskey och slutade med att jag kröp runt på golvet och stack fingrarna i eluttag samt försökte dricka ett paket mjölk (som istället tömdes över min tröja) medan jag grät och yrade om vänner och bekanta.

15 shots är ju åt helvete, jag som trots allt krökat rätt mkt i mina dar brukar hålla mig till 2-3 shots på en fest utöver allt annat man dricker. Annars tappar man garanterat kontrollen.

Folkhjälte och människoson. Lever i sus och dus, kommer dö i hemska smärtor.

Existenz
Visningsbild
P 29 Hjälte 2 360 inlägg
0

Svar till Rajjz [Gå till post]:
Fast det är ju jävligt roligt, tycker definitivt inte man ska missa chansen till att kröka som ung. Jag är 19, och jag tycker fan redan det börjat tappa sin charm jämfört med den tidiga tonårens hemmafester.

Folkhjälte och människoson. Lever i sus och dus, kommer dö i hemska smärtor.

Anguish
Visningsbild
P 27 Kungälv Hjälte 32 inlägg
1
Häll upp några shots Fireball, ta sedan tag i ditt undre ögonlock och häll försiktigt ner shotten i ditt öga, alkoholen går rakt ner i blodet och kvällen blir lyckad!

Eller så tar du dödsknark istället.
ErikAnkan
Visningsbild
P 27 Hjälte 1 368 inlägg
-2
Låt henne dricka sina 15 shots och åka in på sjukan och magpumpas, då kanske hon inser själv att det inte var en sån jävla bra ide.

Fuck yolo! Hakuna matata is the words, bitches┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

berlusque
Visningsbild
F 23 Hjälte 87 inlägg
1

Svar till Seroster [Gå till post]:


det är sportlov -.-'

tänk steget längre än vad kuken räcker.

berlusque
Visningsbild
F 23 Hjälte 87 inlägg
-2
någon gång ska ju bli den första, va med dem som du vet inte tvingar dig till någonting, och som kan vara där o hjälpa dig om något skulle gå jävligt snett. jag vet suget du har att bli full. jag har det själv. men jag VET, att det inte alls är särkilt smart. så tänkt över det en gång till, drick lite, alltså helt okey! np. men snälla, glöm inte bort hela jävla natten, hur ska du då kunna komma ihåg den? (smirk). meningen med att dricka o ha kul med sina kompisar är ju att komma ihåg "natten"/dag/mfgkfg. ha lite kul. dricka lite betyder ju inte att man kommer att ha tråkigt direkt! bli lite "lullig" och sen räcker det. lovar dig, du kan ha precis lika kul som alla dem alla drunkisar.

och det dära med att du hoppas att du inte vill knulla för många, ljug lagom grabben ;). att ha sex när man är full är nog inte direkt det vackraste du kan tänka dig.. och det apsolut minst smidigaste du kan tänkta dig.
ojoj, förstor inte att jag skrev det hära ._. haha. förvånade mig själv. aja, alltid något nytt... //13 åring. (för et som inte läser min bio)

tänk steget längre än vad kuken räcker.

berlusque
Visningsbild
F 23 Hjälte 87 inlägg
0

Svar till ErikAnkan [Gå till post]:


han*

tänk steget längre än vad kuken räcker.

berlusque
Visningsbild
F 23 Hjälte 87 inlägg
0

Svar till Rajjz [Gå till post]:


true!
Man ska vara med kompisar som är med en för den man är. inte för något annat. men tyvärr så ser man sådana grupptryck allt för ofta i skolorna i vänersborg ;). och i alla andra städer också. synd att man inte får vara hur man vill utan att man klassas som tänt, fegis, idiot, hora osv... :/

tänk steget längre än vad kuken räcker.

DuoGamerz
Visningsbild
P 32 Hjälte 387 inlägg
-3
jag har bara festat en gång och glömmer det det aldrig då jag drack 10 öl och 5 drinkar blandade på vodka och jag spydde ner hela min kompis lägenhet och du ska bara veta att dricker du mycket alkohol så får du städa eller så blir det nog skada på annat sätt

Dunka Plåt

ImThePsycho
Visningsbild
P 29 Mölndal Hjälte 3 092 inlägg
2

Svar till ErikAnkan [Gå till post]:
Fast... Vad är meningen med ett forum då? Om man ska låta alla bara "pröva och se vad som händer"?

En okunnig person frågoar om något, på ett omoget sett men ändå, vad som händer ifall hen dricker 15 shots... Varför kan inte folk få tala om för denne att det inte kommer gå så bra då?

Kastar sten på månen och skrattar åt min kreativitet ||

Emmiie
Visningsbild
Hjälte 13 inlägg
0

Svar till alexanderoddi [Gå till post]:
GE FAN I SPRITEN OCH ALKOHOL!

Det som kommer hända kommer du ångra antagligen kanske du slår någon du tycker om eller kanske du råka illa ut, kanske någon pedofil kommer och tar dig och har dig inlåst eller kanske du hamnar i bråk med några äldre killar och sen måste du leva med skyddad id resten av ditt liv, Av ett misstag.

Om du ska dricka så drick för fan ansvarsfullt. En cider som de säljer på ica.

Uiriamu
Visningsbild
P 29 Hjälte 6 inlägg
1

Svar till alexanderoddi [Gå till post]:
Läst dina inlägg här och det är ganska uppenbart att du inte är mogen till att dricka. Om du ska dricka så gör det med måtta, och vet vad du går in på.

elinkw
Visningsbild
F 28 Hedemora Hjälte 337 inlägg
-1

Svar till alexanderoddi [Gå till post]:
15 shots are you for real? Drick inte 15 shots första fyllan, just don't. Finns stor risk att du blir för full och spyr och hur kul vore det liksom?

Nu är jag ju obviously för liten själv. Men min första fylla var med en av mina tjejkompisar, vi drack öl och bastade. Fyra öl sen var jag ganska dragen. Kvällen slutade inte i spyor heller. Ta det lugnt första gången, kanske räcker med en eller två groggar om du nu ska dricka sprit. De är verkligen inte kul att vara alldeles för full och ligga och kravla runt i sina egna spyor och få lov att ringa morsan för skjuts hem.

twitch.tv/elinsivert

zombiefied
Visningsbild
P 22 Järna Hjälte 291 inlägg
0
Varför ska man dricka för att bli full? Men som massor av folk här säger, drick typ cider eller öl med låg alkoholhalt och mycket vatten.

säg förlåt? Så fort jag skriver i Snackis slutar alla prata...

Paradox
Visningsbild
P 31 Göteborg Hjälte 3 850 inlägg
0

Svar till envelope91 [Gå till post]:
Du kanske håller dig lite för mycket åt elitist-hållet just nu, känner jag. Det är inte nödvändigtvis något fel med att dricka, och du blir inte något helgon för att du inte gör det.
Jag skulle definitivt yrka för att det finns en skillnad mellan mina 3-4 groggar efter en stor kebabtallrik, och tjejen på festen som drack så mycket att hon cockblockade mig för att hennes kompis var tvungen att ta hand om henne. Hon pissade på golvet. Det var lite argumentation ifall det var mer än bara urin som avlägsnades vid det tillfället.

Och det här med "rätt vs. vilja" låter jävligt pretentiöst och bara i allmänhet overkligt. Du vill sitta här på Hamsterpaj och svara i forumet, men det som är mer rätt är att åka ut i världen och hjälpa fattiga människor som svälter.
Jag skulle kalla det idioti.

Snutte.

envelope91
Visningsbild
P 33 Lilla Edet Hjälte 4 429 inlägg
0
Svar till Paradox [Gå till post]:
Tror att jag får lite överdrivet starka känslor av ungdomar som super, efter som jag själv tycker det kan bli så otroligt äckligt, menar inte att låta som något helgon eller så, tycker bara att det sker i för stor utsträckning och kan gå för långt i många fall, men givetvis så inser jag att det inte är mitt beslut, utan individens.

Det där med "rätt vs vilja" är ett fint quote från harry potter! (Dumbledore)... I like harry potter...

Lard is the poor man's butter.


Forum » Samhälle & vetenskap » Alkohol, tobak & droger » Ska bli full för första gången!

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons