Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Få pengar återbetalda av banken?

Skapad av ncn, 2018-12-01 01:26 i Juridik & Ekonomi

3 730
3 inlägg
0 poäng
ncn
Visningsbild
Hjälte 164 inlägg
0
Hallå,
Har nyligen köpt en produkt av ett företag inom EU. Problemet är att strax efter betalningen har detta företag "försvunnit" helt och hållet. Deras webbsidor är nere och har varit det i flera veckor nu. Det går inte att få kontakt med dom öht. Jag är såklart inte den enda som är drabbad av detta.
Jag har inte fått någon produkt levererad och det finns inget som tyder på att jag kommer få det heller. Går det att kontakta banken och be dom häva transaktionen eller något liknande? Det handlar om över 1000kr. Ingen jättestor summa med andra ord, men ändå.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 981 inlägg Online
0
Jag är inte alls insatt, men har svårt att se att banken skulle kunna göra någonting åt det om pengarna redan gått över och det inte handlar om ett misstag från deras sida.

Det känns mer som att det är en polisärende än ett bankärende vid det här laget, men du kan alltid prova att vända dig till banken först och se vad de säger?

Even boys have something to say if you listen long enough

Drickz
Visningsbild
P 30 Umeå Hjälte 768 inlägg
0
Har du kontokort eller kreditkort? Om du har kreditkort kan du kanske ta det på försäkringen som brukar ingå. Annars är pengarna borta. Ledsen.

Polisanmäl gärna, och kolla med dina försäkringsbolag, men pengarna är nog borta.

Ingen status


Forum » Samhälle & vetenskap » Juridik & Ekonomi » Få pengar återbetalda av banken?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons