Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Kommer jag åka dit för pedofili?

Skapad av kungbombo22, 2016-06-11 00:09 i Juridik & Ekonomi

6 625
3 inlägg
0 poäng
kungbombo22
Visningsbild
P 28 Hjälte 529 inlägg
0
Det är så att jag chatade mycket med en kille som var 9 år på facebook då jag var bara 14 år och under åren vi chatade så frågade jag honom om bilder på sin ansikte så att jag kunde klippa ut ansikten och klistra fast den på en rolig klädsel och han gick fullt med på det och tyckte det var roligt.

Nu pratar vi extremt sällan och efter att jag har fyllt nu 20 år och lagt en bild på mig så börjar han anklaga mig för att vara pedofil bara för att jag är 20 år. Jag kan med heder och samvete svära att jag har aldrig frågat han efter nakna bilder eller försökt uppmuntra honom till sex eller gett på honom sexuellt.

Nu vet jag inte om han tänker polisanmäla mig men omhan lyckas göra det så undrar jag om jag kommer åka dit? Tror ni att facebook konversationen mellan mig och kille kan användas som bevis till att jag inte försökt ge mig på honom sexuellt?

Har nu raderat han som vän men borde jag bli orolig?

Lennon

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Amanda0043
Visningsbild
F 23 Entertainansvarig Administratör 253 inlägg
0
Det är lugnt, du säger själv att du inte frågat efter nakenbilder eller på något sätt försökt få sexuell kontakt. Finns inget som tyder på att du skulle vara pedofil. Dessutom var det där flera år sen och ni var 14 och 9 år gamla.

Skulle han av någon skum anledning anmäla så kommer fallet läggas ned. Oroa dig inte.

Det är inte lätt när det är svårt

Exilium
Visningsbild
P Hjälte 52 inlägg
0
Först och främst så kan man inte åka dit för pedofili. Pedofili är en parafili och klassas som är psykisk störning. Man kan inte åka dit för att ha en psykisk störning. För att klassas som pedofil så måste man vara 18 år eller äldre.

Ni skrev när du var 14 år. Om du är medveten om att du inte har bett om nakenbilder eller uttryckt dig sexuellt eller liknande så har inget brott begåtts. Och även om du gjort det så gjordes brottet när du var 14 och då var du inte ens straffmyndig. I det fallet var du lika mycket barn som han.

Så om han anmäler dig för det så kommer fallet att läggas ner direkt. Hittar han på något om att du gjort något i nutid så kommer fallet antagligen tas upp av en åklagare och en förundersökning kommer göras. Därefter kommer inga bevis hittas och fallet läggs ner.

Ingen status


Forum » Samhälle & vetenskap » Juridik & Ekonomi » Kommer jag åka dit för pedofili?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons